Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

**** co sądzicie o mojej sukni?? *******

Polecane posty

Gość suknia ok
ale welon do kitu

Gość kghk
ładna, welon też :)

Gość asffghj
nic nadzwyczajnego,ale welon z lamowka naprawde jest do kitu :)

Gość jusaa
za bardzo się świeci, nie lubię takich, do tego ten welon:/ całość sprawia wrażenie jakby było wszystkiego za dużo..marszczona suknia,bolerko plus falbaniasty welon z lamówką.

Gość slicznaaaaa
podobają mi się taki9e suknie

Gość rfevtyjmku
sliczna :)

Gość NibyOna
całkiem ładna. A welonem się nie przejmuj, i tak nikt nigdy nie zwraca na niego uwagi ;p

Gość pięknie wyglądałaś
:-)

Gość te co piszą
że im się nie podoba to czy tamto,pewnie tylko mogą sobie pomarzyć o sukni ślubnej z welonem.Mogą zostać starymi pannami i nigdy nie doświadczą tego "zawrotu głowy".

Gość zwykła zazdrość
Wszystkie suknie są śliczne jeśli dziewczyna jest szczęśliwa ! Coś o tym wiem! :)

Gość jusaa
taaa a czy nie przewidziałyście że ktoś może mieć inny gust? takie tłumaczenie jest żałosne:/ A ten "zawrót głowy" już miałam, i to całkiem niedawno...

Nie lubię marszczeń ale te tutaj wyglądają całkiem ok. Natomiast nie podoba mi się to "świecenie" choć nie wiem czy to wina materiału czy fotografa. Ma ładny dekolt. :)

Przede wszystkim śliczny bukiet (może te wiszące wiechcie niepotrzebne ;) ) Suknia w sumie ok, choć nie lubię śnieżnobiałych szytych z tak błyszczącego materiału. Dół też mi się średnio podoba... Ale ogólnie spoko :) Welon natomiast (nie obraź się) okropny :o Swoją drogą jakie to ma znaczenie, skoro jesteś już tyle po ślubie?

Gość nie dziw się że tak piszą
Panienki gdzieś na forum przeczytały że welon z lamówką jest już niemodny więc jedna przed drugą się popisuja, jakie to stylowe i nadążające za moda z nich osóbki:-D Zawsze mnie bawią takie kobietki:-) Suknia nie w moim typie, ale ogólnie wyglądałaś ładnie - calość była harmmonijna a welon pasowal do sukni,

Gość kitkaaaaaaaaaaaa
suknie również nie w moim stylu:( ale ładnie wyglądałaś....co do mody to najważniejsze,ze jej się podobało!! poszłybyście nago do slubu gdyby to było modne??? ślepe dążenie za modą bez względu na to czy nam w czymś ładnie czy nie jest głupie

Gość a mnie bawia osobki
ktore smieja sie z innych zeby dowartosciowac siebie:) nie trzeba czytac forum zeby wiedziec ze te welony sa juz od dawna nie modne,wyszly z obiegu jak teraz blyszczace kamizelki. Ale najwazniejsze ze autorce pasowalo,to w koncu jej dzien.

Gość a mnie bawia osobki
*niemodne

Delilah - pytam, bo jestem ciekawa opinii :) A co do welonu - mi się podobał, a to że jest niemodny jakoś nie bardzo mnie interesowało :) ważne, że mi pasował:):)

Gość maryna ze młyna
wygladałaś ślicznie , myslę że jeszzce fajniej ta suknia byłaby w ecru , a błyszzcy się bo tak na zdjęciach błyszzcą się suknie z tafty , najważniejsze że ty się czułaś wspaniale , pomyśl ile sukienek pamiętasz z wesel na które chodzisz? mi obgadali naszyjnik że strasznie demode :P ale tylko taki pasował do aplikacji na sukni , mimo to olałam gatkę założyłam tenze nie modny naszyjnik i bawiłam się wspaniale