Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziaułcha.joSebede.pl

lepiej zdawac biologie czy historie na maturze???????

Polecane posty

Gość ...........oj............
przy wyborze przedmiotów patrz na to czy ci się przydadzą przy rekrutacji na studia. Najlepiej wybrać taki który wymagany jest na większości kierunków które cię interesują i jesteś w stanie opanować go prefekt żeby się dostać tam gdzie chcesz. Mnie np historia nigdzie się nie przydała;)

Spoko. Kafe od pewnego czasu bardzo kiepsko chodzi więc zostali tu pewnie tylko uzależnieni;) A jak wiadomo nałogowcy zwykle mają nie teges z dynią;) Pozdrawiam i życzę powodzenia na maturze🖐️:)

to wąłsnie było dal mnei nie jeasne czy to ma jakies znaczenie jesli ktos zdał wiecej ni ztlyko jeden z posrod tych kilku przedmiotów bo zauwazyłam ze moi znaiomi tak robia zdaj 3 dodatkowe mimo ze jeden jest brany pod uwage....ale chyba sie lepiej przyłozyc do jednego..

a ja jestem bardzo nie zdecydowana. nie wiem czemu tak jest ze ktos zdaje kilka mimo ze biora jeden i mysłam ze to ma jakies znaczenie jesli jest duzo kandydatów. chociaz nie powinno. dziekuje.

bo może nie chcą za sobą palić mostów a nie wiedzą co konkretnie chcą studiować. Jeśli po dajmy na to tej ochronie chciałabyś zdawać na inne studia np. fizykoterapie i potrzebna ci będzie biologia to masz już zdaną i nie musisz od nowa się bawić w deklaracje, zdawanie egzaminu itd.