Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on20

Czy chciałybyście mieć chłopaka studenta? Jeśli tak to jakich kierunków?

Polecane posty

Gość do do mostly winter
kobiety zamiast studentow wola facetow po studiach, z pensja, zeby kase juz mial

Gość socjolog i analizator
Oooo wypraszam sobie! Socjologia wymaga podstaw STATYSTYKI, baz danych (data mining, SPSS, Statistica). Socjologia juz nie jest scisle zwiazana z Filozofia.... !!!!! Poza tym, ze ktos nie zna matmy nie oznacza,ze jest humanista,a ze ktos nie umie czytac i pisac poprawnie-ze jest umysl scisly

U mnie życie jakoś płynie, zbliza się sesja i buszuję po stronach internetowych ze sztuką renesansową ;) W sumie nic mi się nie chce, ale co zrobić, czeka mnie aż sześć egzaminów przede mną :) W ogóle jedziesz może na Grunwald tego roku ?

Gość moskala
Ja bym chętnie poznała jakiegoś przyszłego lekarza hehehe informatyków też lubię a tak naprawdę to sam papierek bez doświadczenia i pomysłu na życie nie zda się na wiele, trzeba też umieć się zaprezentować w pracy :P

W sumie tak, jeśli ukończysz studia i nie wiesz co dalej, to jesteś taką życiową miernotą...Może lepiej, żeby taki chłop poszedł do zawodówki? Mój ojciec jest po zawodówce, a wiedzę i doświadczenie ma ogromne.

Gość tylko kierunki scisle
humanisci to miernoty zalosne. niech zyja nauki scisle, wymagajace myslenia! tylko one maja przyszlosc! wiwat fizyka! wiwat rachunek rozniczkowy!

Miernota to człowiek, który nie ma pomysłu na swoje życie, może to być zarówno humanista, jak i ścisłowiec. Wiem, że ta wojna nie ma końca, ale na polibudę nie każdy ma zdolności...Wyobraź obie boom na kierunki techniczne, a potem zastanów się, ile studentów dotrwa do pierwszej sesji? Tylko nieliczni. Każdy idzie tam, gdzie lubi, gdzie czuje, że sobie poradzi.

Gość MariaClara
Ja tam chcialabym miec chlopaka z medycyny,bo wiem,ze to sa pasjonaci :)

Gość do MariaClara
ale dzieci lekarzy co ich rodzice gonia

Gość kierunek scisly
informatyka, budownictwo, mechanika, telekomunikacja, elektronika itp.

Gość Informatyk - nieinformatyk
A ja jestem humanista i skonczylem na renomowanym uniwersytecie kierunek HUMANISTYCZNY i bylo trudniej niz na prywatnych studiach na informatyce (studiowalem 2 kierunku jednoczesnie)