tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 musze z nim pogadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 wpierdole dziadowi ze tak pisal o mojej córce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 starszy brate to zło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 co ty sobie kurwa wyobrażasz? co? pisałeś ze sypiasz z moja córka itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 cyce to ty widzisz u swojej matki jak cie karmi mlekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 prokuratore na Ciebie czyha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 wpisz mnie i mojego tate do stopki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 czubku o niej to sobie mozesz pomarzyc a stopke stulejarza mam w dupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 ale jak będziesz w stopce tu Leji, to w sumie nie wiem po co, ale tam będziesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 leje na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 wkurwiłam się na kafe :O dobrze, że będę miała trochę spokoju lecę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 gdzie lecisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 to zycze owocnej nocy jutro proszę o pierścionek zaręczynowy i o wyznaczenie daty ślubu bo nie zgadam się na to aby mija córka nocowała po za domem p,s jak sa takie mrozy to nie uprawiajcie sexu w samochodzie bo dziecko mi zmarznie i bedzie miala zapalenie oskrzeli krzyzyk wam na droge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach