Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daje sobie z tym rady

PROSZE POKAZ MI MIEJSCE GDZIE WSZYTSKO JEST PROSTE...

Polecane posty

bo ja mam wszytskiego dość, nic mi nie wychodzi, mam tylko jedno życie a ani troszke nie wyglada ono tak jakbym chciala...:(

Gość Wolvfram
przy naszych narodzinach nikt nikomu nie obiecywał , że będzie lekko , łatwo i przyjemnie i na dzień dobry dostanie pod poduszkę milion dolarów i sztabki złota , zatem należy jakoś ciągnąć ten wózek za sobą i starać uchronić się aby nie dostać garba :)

Gość szkodaaa
:(

Gość katosia...
dasz rade co ja mam powiedziec owdowiałam majac 31 lat ,kurde ludzie gorzsze maja problemy ;-(

katosia- wspolczuje ale jak zyc kiedy sie zupelnie nie ma sily, nie mam sily wstawac z lozka...nie mam sily wsiadac do autobuusu, pracowac..najchetniej zniknelabym pod koldra...

Gość katosia...
Nic nie jest Proste SAMO ZYCIE jest raz piekne raz okrutne ,oby pchac tem wózek do przodu i nieoczekiwac nic w zamian ;-)ZYJE BO MOSZE

Gość Wolvfram
katosia... za przeproszeniem , czy Twoim mężem był górnik , co się stało, dlaczego ?

Gość katosia...
Miłam tak samo !!! poprostu wstań podejdsz do lustra i popatrz na siebie i zadaj se pytanie. czy ja XXX chce jeszcze Zyc czy mam wegetowac stac sie jednym chodzacym psychotropem( lekarz tabletki przepisze) ,2 mozliwosc uchlac sie w trupa i tez jest dobrze ,3 czy Zyc znalezc sile i WALCZYC!!! mi sie udało a pogrzeb mojego meza to nie jedna z niszczes co mnie spotkało!!!!

Gość tez tak czasami mam
wtedy nie wychodze przez dwa dni z domu odpoczywam spie do poludnia i mija.

Gość katosia...
nie moj maż sie utopił ( to byl wypadek wypad na rybki alkohol itd)poprostu zwykly łikend nad woda z kumplami

do lekarza boje sie isc, boje sie lekow, konsekwencji... trudno mi jednak tak sama siebie zmuszac do dzialania...prace mam paskudna - szefa nieznosze, ignorant jeden traktuje ludzi jak smiecie...obecnie mam tak pukladane zycie...ze co nie zrobie, trafiam w miejsce, w ktorym trace nadzieje, ze jesczze cos zncze..

i najgorssze ze musze codziennie punkt 6 wstawac i sluchac ciaglej i niestannej krytyki.

Gość Wolvfram
to nie jest żadna sztuka upić się do nieprzytomnosci i wpaść pod stół , właśnie należy walczyć bo kto nie walczy to tchórzem jest , kiedy chcę walczyć to przypominam sobie słowa Jagiełły z filmu Krzyżacy napisane przez Sinkiewicza , że mieczy u nas jest dostatek i kto mieczem wojuje to od miecza zginie , więc wolę z otwartą głową na pomysły wojować :)

Gość katosia...
nie daje sobie z tym rady masz siłe tylko o niej nie wiezs karzdy z nas ma!!! posłuchaj nie poddawaj sie idz do przodu nie cofaj sie dasz rade łam mur za murem jutro jest nowy dzien!!!,moze epszy moze gorszy kto to wie? ale zycie toczy sie dalej!!! i trzeba życ miec si łe(znajdz ja w sobie) plis napewno masz!

Gość fikimikipiki
heh, same odpowiedzialne jestescie za swoje zycie. za to jakie jest... trzeba tylko troche optymizmu, wiary, chęci i zycie bedzie takie jak sobie wymarzycie

Gość katosia...
[Wolvfram bardzo madre słowa popieram ale każdy ma swoja droge i nia idzie!jednemu jest lekko innemu nie!

wiary.... latwo mowic.

Gość katosia...
widzisz sie w lustrze?

ide walic mojejmu psu gruche , zegnam was i kocham was bede spijac jego sperme a potem wysmaruje sie jego gownem , pójde do łaźienki i bede jeździć po swoich kafelkach myslac ze to par wodny

Gość katosia...
co ja mam zrobic kurde,moj maz 5 lat temu umarł ,tata za rok ,babcia po pol roku ,druga babcia po kolejnych 6 miesiacach a w miedzy czasie wujek itd ja juz moglabym rozum stracic ja zyje bo mi nie pisane jeszcze umierac biez sie w garsc nie narzekaj ludzie gorsze amja problemy!!!!

wezcie tego podszywacza... tak widze...ale czy to coś daje..?

Gość Wolvfram
nie daje sobie z tym rady byłaś uprzejma napisać, że : i najgorssze ze musze codziennie punkt 6 wstawac i sluchac ciaglej i niestannej krytyki. no właśnie, przez całe życie jesteśmy do czegoś zmuszani a tak naprawdę to sami musimy się zmuszać , zawsze można być Ferdynandem Kiepskim z serialu , który ma milion pomysłów na sekundę ale dla niego pracy w Polsce nie ma , Kiepski nigdzie nie znajdzie pracy ze swoim nastawieniem do życia i najlepiej aby inni na niego pracowali , samo życie i fajna komedia ale zwykle ludzie są ambitniejsi niż Kiepski i szukają , gdzie zarobić , jak lepiej żyć , jak wyremontować kuchnię i dach domu albo jakie kwiaty posadzić w ogrodzie aby czuć się fajnie w ogrodzie , to nas różni od Kiepskiego :)

Gość katosia...
I pamietaj znaczysz wiele!!! dla samego siebie znaczysz wiele ,olej szefa zmien prace! jak mozesz miej to w dupie przewroc zycie o 180% zebys ty była szczesliwa nie inni!!!!!

Gość Wolvfram
katosia... , trzymam za Ciebie kciuki , charakterna jesteś kobietka i tak 3maj :)

Gość katosia...
Wolvfram o co cjodzi bo nie kumam? kurde

wielkie dzieki. moze kiedys odwaze sie zmienic cokolwiek. najgorzej ejst zaczac..ale obiecuje postaram sie z calych sil.

Gość katosia...
Wolvfram nie jest łatwo nieraz TRZEBA ZROBIC DOBRA MINE DO ZLEJ GRY ALE UMIEM JUZ TAK SIE USMIECHAC ;-)

Gość katosia...
dasz rade wierze w Ciebie nie poddawaj sie plis!!!

Gość Wolvfram
dziewczyny , zawsze jest wyjście z sytuacji i nawet z klatki lwa , trzeba tylko chwilę pomyśleć :) zawsze sobie mówię - 15 minut myslenia i dwie minuty roboty i to ma sens :)

ile macie lat? ja 26.