Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselnaa

sukienka

Polecane posty

Gość weselnaa

niedługo mam wesele, w sumie będzie to tylko małe przyjęcie. Mam taką sukienkę (nieco nie w moim stylu ale nie stać mnie na nową) Jakie dodatki do niej? kolczyki i bransoletka? czarne? srebrne? http://img17.imageshack.us/img17/6091/p1070061.jpg

Gość nie idz do ślubu
w czarnej sukience, najgorsze co moze być :-o

Gość weselnaa
i jeszcze mam pytanie odnośnie butów i rajstop? mam buty na obcasie na paseczki o odkrytymi palcami.czy pasują tu czarne rajstopy? czy raczej cieliste.A może do odkrytych palców nie zakłada się rajstop? jeśli tak to kupie inne buty,nie lubię być bez rajstop...

Gość weselnaa
ale to nie mój ślub... na moim ślubie były dziewczyny w czarnych krótkich sukienkach i wyglądały ok. nie wierzę w przesądy:)

Gość nie idz do ślubu
a sorki, myslałam ze twój slub :-) no to ok :-D moim zdaniem do butów bez palców nie pasują rajstopy.

Gość weselnaa
dzieki a biżuteria? nie chciałabym przesadzić...i tak czuję się w niej jak na odpuście:)

Gość fraulein niemand
mysle ze mozesz zalozyc do sandałków z paseczkami czarne rajstopy. Chyba nawet grubsze by tu pasowały. Bardzo fajna ta sukienka, gdzie kupiłaś, jeśli można spytac?

Gość ostatnto czytalam
w gazecie stylistka pisała że do butów bez palców należy ubierać grube rajstopy :( ja mam inne zdanie uważam że i rajstopy ale cienkie i brak rajstop super pasuje :)

biżuteria ewentualnie jakaś dyskretna, najlepiej złota - ale tylko np. kolczyki i bransoletka, na szyję nic rajstopy cieliste, czarne tez mogą być buty koniecznie czarne i całe (ewentualnie malutka dziurka na palec -ok, ale nieduża :) ja tak to widzę

Gość weselnaa
hehe kupiłam ja za 7 funtów (przecena z 35f) mieszkam chwilowo w uk.. wolałabym założyć czarne rajstopy,nie lubię za bardzo pokazywać nóg.. a czy biżuteria srebrna tu pasuje?

Gość weselnaa
też myślę że całe buty pasowałyby tu lepiej, będą mnie pewnie więcej kosztować niż sukienka i torebka razem:) za torebkę zapłaciłam 5f:D złota biżuteria? kurcze nie mam nic ze złota..

Gość ta sukienka jest
za delikatna na grube rajstopy!!! Biżuteria tylko złota!!!

Gość fraulein niemand
Szkoda, że w Polsce nie można kupić takich fajnych ciuchów za tak niską cenę :( absolutnie nie musisz czuć się odpustowo, bo wyglądasz świetnie i pasuje ci. Załóż najlepiej czarne grube rajstopy, a z biżuterii jakieś kolczyki i koniecznie bransoletkę, bo czegoś ci tam braknie na rękach ;)

Gość ta sukienka jest
jak nie masz to kup coś co imituje złoto. Bransoletka ok 10 zł można kupić.

Gość frejdliss
mi też się wydaje że rajstopy nie będą pasowały do butów z odkrytymi palcami. Najlepiej cienkie rajstopy i buty zakryte, czarne buty na pewno nie raz ci się jeszcze przydadzą.

Gość NibyOna
Jakie paseczki, jakie sandały? Uważam że do tej sukienki [całkiem ładnej, nadmieńmy] pasują zabudowane czółenka, najlepiej takie złote czy w panterkę, byłoby super :D Zastanawiam się nad rajstopami... Chyba czarne gładkie, ale nie takie bardzo czarne tylko cieńsze :) Co do biżuterii- na pewno nie srebro! Coś delikatnego, na pewno na nadgarstki bo są łysawe ;p co do szyi.. nie wiem, mi się zawsze podobają 'gołe' szyje bez żadnych upiększaczy, a Ty masz fajną, smukła i biust na miejscu więc moim zdaniem jest ok :)

Gość weselnaa
dzięki dziewczyny za rady! kupie coś złotopodobnego:D tutaj jest dużo tego.. i buty z zakrytymi palcami, ech ciężko mi jest znaleźć wygodne buty bo mam niewymiarową stopę, ale spróbuję.. pozdrawiam:) co do cen w uk to byłam w szoku! za "grosze" można kupić w przecenie fajne ciuchy i to jeszcze w dobrych sklepach np płaszczyk z Top Shop za 79f był za 30f, w Polsce takich przecen nie ma niestety..

Gość widzę że
masz problemy ze stopami, używasz marki avon, lubisz south parki i prawdopodobnie spinasz przed komputerem (długie?) włosy :p

Gość weselnaa
widzę że:D przez moment pomyślałam że mnie znasz:D wszystko się zgadza, a największy problem ze stopami jest to że noszę połówki i zawsze muszę mierzyć kilka rozmiarów, te za duże te za małe nerwy tracę na zakupach:/

na szyje nic bo góra jest dośc fantazyjna kolczyki mogą byc delikatnie wiszace ( złote ) i brasoleta ( złota rajstopy grubsze miłej zabawy

Gość a ja wole czekolade
ja bym zalozyla cienkie czarne (8 Den) i cale buty.