Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wirówka

Swędzące stopy - grzybica?

Polecane posty

Hej, chodzę regularnie na basen i jakieś 2-3 dni po ostatniej wizycie obudziałam się rano z piekącą skórą na palcach u stóp - tylko na górze, nie między palcami. Pomyślałam - hm, no to pewnie złapałam grzyba. Kupiłam krem Undofen Max (skład podobno identyczny jak Lamisilat a tańszy) i posmarowałam wieczorem. I wiecie co? Swędzenie nie tylko nie ustało, ale jeszcze się nasiliło :/// mam wrażenie, że skóra lekko opuchła i stawrdniała... Czy to możliwe, ze preparat sposowodwał nasilenie objawów? A może źle sobie postawiłam diagnozę i to wcale nie grzybica tylko jakeś uczulenie? Jak sądzicie? czy taka reakcja na undofen jest normalna??? Co robić?

heh wygląda na to, że sama sobie będę pisać w tym topicu hm :/ no to dobra - swędzi mnie, swędzi, siedze w pracy a nogi swędzą, piekąąąąąąąąąąą

południe się zbliża, niby jest lepiej, ale w ciągu dnia wczoraj też mniej swędziało..

Gość ....finka
Moczyc stopy w wodzie z sodą oczyszczoną.

Gość smokxxx
Najlepiej skonsultuj się ze specjalistą przez internet: http://gabinet.satin.pl/faq Osobiście korzystam z jego usług i zawsze jego porady okazują się strzałem w 10.