Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka srednia mama

pomozcie doswiadczone mamy karmiace!!!!!

Polecane posty

Gość taka srednia mama

mam problem - mala ma 5 tyg, podawalam jej piers zawsze ale pare razy tez butelke. no i oczywiscie teraz ma problem z piersia - wypada jej, widze ze nie ssie tak mocno jak kiedys. wiem - moja wina i tylko moja, bylam strasznie przemeczona..... czy jest jeszcze szansa na to zeby kiedys tak ladnie ssala piers o ile calkiem wyeliminuje butelke?? bardzo mi zalezy na tym....

Gość taka srednia mama
upuppu

Gość hdtndg
tak,ale musisz byc konsekwentna i troche to moze potrawac

Gość oczywiście że TAK
tylko musisz podawać pierś NA ŻĄDANIE całkowicie odstaw butelkę i karm dziecko piersią może byc tak , że będzie Ci "wisieć na piersi" i kilka godzin, ale to jest ten klucz do sukcesu w karmieniu początki zawsze są trudne, ale organizm musi wiedzieć ile mleka ma "produkować" dla Twojego dziecka dlatego przystawiaj kiedy tylko dziecko chce choćby chciało co godzinę ja tak robiłam i nigdy nie miałam ani nawału pokarmu ani też nie było go za mało pierwsze 3 miesiace są bardzo ciężkie, ale potem juz jest z górki;) powodzenia:)

Gość taka srednia mama
dziekuje za odpowiedzi, jeszcze nie jest chyba tak zle, ale bylo lepiej....no coz, bede probowac!

Gość alamala
mozesz sprobowac różne pozycje. Na leżąco, na siedząco, z dzieckiem "pod pachą". Niech Wam bedzie wygodnie,a a atmosfera wokół (i Ty!) spokojna. Na pewno sie uda!