Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca___

Czy to już romans?

Polecane posty

Gość zastanawiająca___

Od dwóch miesięcy przytulamy się, całujemy i nic poza tym. Nie spotkamy się po pracy, nie dzwonimy, nie rozmawiamy o przyszłości, o uczuciach, można rzec, że rozmawiamy tylko na tematy służbowe. Nie mam pojęcia co on robi po pracy. Nie słyszę żadnych komplementów. Potrafi tylko przyjść i się przytulić. Nie zostajemy po godzinach. Czy to już romans? Ps. On jest żonaty a ja wolna. Dużo starszy ode mnie, mający super rodzinę. Właśnie wybierają się na koncert całą czwórką.

Gość w3rcvv
o bosssssz jak myślisz?? chciałbys aby twój mąż/chłopak przytula się i całował z jakąs kolezanką??

Gość zastanawiająca___
Jestem sama. Nie mam faceta. Nie wiem więc jak odnieść się do pytania.

Gość drgawka
Czy gdybyś miała męża, który miałby na boku kobietę, z którą "tylko" się przytula, całuje, uznałabyś się za zranioną? Uznałabyś, że Twój mąż ma romans, czy stwierdziłabyś, że a niech się całuje, na zdrowie? Tu masz odpowiedź. A Ty też jesteś świetna, całując się z żonatym :O

Gość w3rcvv
jestes tempa czy udajesz???

Gość zastanawiająca___
Ja nie pytam się co by było gdyby, tylko czy to już romans. Przecież nie sypiamy ze sobą.

Gość kiok
dlaczego pozwalasz w ogole obcemu zonatemu facetowi dotykac sie? tak bardzo jestes sfrustrowana samotnoscia, ze jesli nie mozesz sama miec meza to przynajmniej jednej kobiecie go czesciowo zabierzesz?:O

kolejna zdzira, która rozbija rodzinę. Jesteś zwykłą suką, a nie kobietą!

Gość zastanawiająca___
Ale co kieruje nim, że wyciąga do mnie ręce?

Gość zastanawiająca___
Nie rozbijam rodziny. Nie spotykam się z nim po godzinach. Widzę go tyle co w pracy. Nigdzie razem nie wychodzimy, nie spędzamy razem czasu, nie dzwoni do mnie, nie pisze smsów.

Gość lucian B
zastanawiająca___ zostaw to. zakochasz sie i bedziesz cierpiec, a jak facio sie zabuja to jeszcze gorzej bo moze rodzine zostawic. zerwij to puki czas

Gość drgawka
nie pytasz, co by było, gdyby, a co jest, więc Ci odpowiem: skoro nie umiesz być na tyle empatyczna, aby wcielić się w skórę tamtej kobiety, trzeba wprost. Zachowujesz się jak szmata - kochanki chociaż mają ułudę, są oszukiwane, a tu nie ma nic takiego - nie komplementuje Cię, ani nic. Więc przychodzi i sobie bierze, co chce. Za jakiś czas dasz mu dupy. Tak zazwyczaj się zaczyna. Chciałaś prawdy o sobie, to masz - jesteś kurwą.

Gość w3rcvv
całuje przytulam się z m - ale nie, nie rozbijam rodziny :D to ze z nim się nie piperzysz nie znaczy ze jest OK! głupia babo :o

Gość lillllaaaaa
a ja mam tak samo - pracuję w biurze konstrukcyjnym, wbrew pozorom luźna atmosfera, wielogodzinne siedzenie nad projektami i z jednym z kolegów łączy mnie taka szczera sympatia. Jest w wieku moich rodziców, ma dzieci mniej - więcej w moim wieku, z opowiadań wynika, że rodzinka jest fantastyczna, a mimo to codziennie rano zamiast zdawkowego "dzien dobry" serwujemy sobie uściski i buziaki. W ciągu dnia także przytulamy się nżeby odreagować, odprężyć się i poczuć lepiej - wiadomo dotyk i obecnosc bliskich osob dobrze wplywa na kazdego. Nie widze w tym nic zlego i nie doszukuje niczego, nie dorabiam ideologii, z nim laczy mnie cos w rodzaju przyjazni, jestesmy dla siebie serdeczni, okazujemy to sobie, w poniedzialki mowimy "tesknilam / tesknilem" i jest to prawda! Tesknimy, bo laczy nas serdeczna przyjazn, a to, ze zawsze moge podejsc i powiedziec "przytul" uwazam za sympatyczne i bardzo pozytywne;]

Gość dzikie
dziwki niedoru_ane

Gość Tez lubie przytulanki
Traktuje Cie jak kolezanke i przytula Cie po kolezensku.

Gość gwoli wyjasnienia...
dziecino, ile ty masz lat?

Gość tozależyjakkkk
całuje i jak przytula. Jak ojciec czy jak mężczyzna.

Gość lillllaaaa
otoz to, otoz to! jestem wiecej niz pewna, ze mamy relacje bardziej jak ojciec z corka niz kochanka z kochankiem. moze dlatego, ze dolaczylam do nich prosto po studiach jako najmlodszy konstruktor, a stresow w pracy nam nie brakuje? w kazdym razie to mile, kiedy podchodzi do ciebie kolega i z szelmowskim usmiechem pyta "prawa czy lewa?" i dostajesz czekoladke na poprawe humoru albo po prostu przytulenie i mile slowo w stylu: "nie lubie kiedy ciebie tu nie ma", "tesknilem / teskinilam", "dobrze ze jestes". Mysle, ze dopoki nie wykracza sie poza granice i dopoki zadne z nas nie czuje ze robi cos niewlasciwego.. jest OK:)

Gość tozależyjakkkk
Ja nie widzę problemu. Przecież to się wie, to się widzi, jak kto na nas patrzy, jak reaguje na nasz dotyk. Niepotrzebnie się naraziłaś na te wszystkie obelgi.