Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justys18185

ciąża

Polecane posty

Gość Justys18185

Witajcie Kobitki:)Mam pytanie czy Szpital na Szopena jest naprawde dobry i mozna isc rodzic bez strachu???porod juz za miesiac i strasznie sie boje bolu czy dam sobie rade!!!maz chce isc ze mna ale ja nie zbyt milo to widze:(bede zle sie czuc z tym ze on widzi i slyszy jak bede krzyczec z bolu:(czytam wszystkie Wasze wskazowki i moze dam sobie rade i urodze dziecko cale i zdrowe:)A jaka jest opieka w szpitalu i czy mozna lewatywe samemu wykonac?ponoc w aptekach jest taki przyrzad?Jest to moje pierwsze dziecko i naprawde nic nie wiem co i jak ze szpitalem karmieniem i takimi sprawami:(:(Help My

Radę sobie z pewnością dasz :) Jeżeli mąż chce to mu pozwól :) Na pewno nikt nie pozwoli mu patrzeć z Twoje krocze :D No i czemu zakładasz ze będziesz krzyczała? Ja nie krzyczałam, bo po co? Energii szkoda :D Co do lewatywy, możesz zrobić sama w domu, albo Ci zrobią w szpitalu :) chociaż... mi nie robili :) Aaaaa... tyle ze ja nie rodziłam w szpitalu o który pytasz :) Pozdrawiam

Gość Justys18185
Dzieki za Odp.chce urodzic szybko czytam rowniez ksiazki ktore opisuja jak rodzic bez bolu i w ktorym momecie przec:)