Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiarcia1212

Ból brzucha podczas stosunku

Polecane posty

Gość kiarcia1212

witam. mam bardzo dręczący mnie problem. zdecydowałam się na współżycie z narzeczonym i miałam nadzieje że jak przeżyję ten pierwszy ból podczas wprowadzania członka to będzie już dobrze ale niestety tak nie było. gdy członek wszedł do końca poczułam straszny ból wewnetrzny jak by mi ktoś uciskał w środku brzuch ale ten ból czułam aż na plecach. musiałam przestać bo nie dałam rady. czy któraś z was miała podobny problem? prosze o jakieś rady

Gość kiarcia1212
raczej będe musiała iść. dodam tylko że stosuje tabletki antykoncepcyjne i w tym miesiącu nie zrobiłam przerwy siedmiodniowej. czy to może być przyczyną tego bólu?

Gość kiarcia1212
bardzo was proszę o jakiekolwiek odpowiedzi bo boje się że to coś poważnego

Gość bardzooooooo
prawdopodobne,ze masz endometrioze!Idz do lekarza biegiem!

Gość kiarcia1212
bardzo was proszę o odpowiedzi bo boje się że to coś poważnego

Ja miałam to samo. Może nie koniecznie ból był odczuwalny na plecach, lecz bylo takie mocne ukłucie w dole brzucha. Czy Twoj partner nie jest zbyt bardzo dobrze obdarzony przez naturę??

Gość kiarcia1212
właśnie nie jest:) mi to nie przeszkadza ale on narzeka że ma "małego". dla mnie to jest na rękę ponieważ łatwiej mi było podczas pierwszego razu ale właśnie do czasu:( boję się że to właśnie endometrioza jest przyczyną:(

Gość musi mieć dlugiego
.. :)

Gość madzia13652
narzyczony i dopiero pierwszy sex ?

Hmm.. facet zawsze narzeka. Problemem może być zle dobrana pozycja ( mnie w niektórych też bardzo boli, bo wchodzi zbyt głęboko) .. Spróbujcie trochę płycej, a jeżeli to nie minie, zgłoś się do lekarza :)

Gość kiarcia1212
z innymi pozycjami to na razie musimy poczekać bo jak próbowaliśmy to mnie za bardzo bolało:( najlepiej było na jeźdźca ale jak jeszcze kilka razy będziemy próbować to trzeba zmienić pozycje bo na razie to niemożliwe:( dziękuje Asioolek za rady:) bardzo mi pomogłaś:)