Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula12099

co dalej?

Polecane posty

Gość anula12099

witajcie. mam problem i zastanawiam sie czy ja jedyna.. otoz mam zaledwie 19 lat, niedawno rzucilam studia bo nie odpowiadal mi kierunek, tak czasem bywa ;/ troche mnie to zalamalo ale nie chcialam sie meczyc.. jakby tego bylo malo tydzien po tym stracilam prace.. teraz siedze w domu juz kilka miesiecy, dobija mnie to.. ale moim najwiekszym problemem w zasadzie jest to ze nie wiem co robic ze swoim zyciem!! :(:(:( nie mam zadnych planow, nie wiem czy isc na studia bo NIC mnie nie interesuje! nie mam zadnego pomyslu na siebie! :( popadlam w zyciowa rutyne, czuje sie kompletnie beznadziejna ;(;(;(

nie martw sie nie ty jedna. ja tez nie wiem co zrobic z zyciem, czym sie zajac. jestem na stazu z pup, ale mam go dosc wyslugiwanie sie stazystkami za 600 zl, poza tym czuje sie tam zle jestem tam najmlodsza czuje ze mnie obgaduja itp.. ostatnio przestalam sie tym bardziej przejmowac ale jednak dziwna atmosfera tam panuje. mysle nad rezygnacja z niego bo jestem wiecznie przygnebiona, poprostu nie chce sie meczyc. jakos nie znajduje tematow do rozmow z tymi ludzmi.

Gość
biso, to juz bedzie ze drugi mc jak sie zastanawiasz, nie?😭

jak trafi sie jakas ciekawa praca to z tego pie.... stazu rezygnuje i nikt mnie nie zatrzyma

poza tym stara ja tam jeszcze miesiaca nie przepracowalam

Gość anula12099
ja nie mam pomyslu na siebie, skonczylam liceum, o stazu nie chce mysclec bo to syf ale raczej nie bedzie wyboru ;( niestety mieszkam w malej grajdole! ;/ zastanawiam sie czy pojsc od wrzesnia na studia bo jestem rokw plecy, ale nie widze kierunku dla siebie.. ;( myslalam tez czy nie isc do szkoly policealnej na fryzjerke ale te szkoly maja fatalne opinie i boje sie ze zmarnuje dwa lata! :( co myslicie?? jest ktos w temacie?? '',