Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znieczulenie

Zęby w ciąży-można znieczulić u dentysty czy nie?

Polecane posty

Gość znieczulenie

Właśnie 1 mnie boli a z 2 na przodzie wypadła plomba a jestem w ciazy. Moge liczyc na znieczulenie? To 4 m-c

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
tak

Gość znieczulenie
bo 1 mi mówią że tak a 2 że nie miała któraś znieczulenie? nie zaszkodzi to maleństwu?

Gość Anulkka22
Raczej nie - to jest Twoje osobiste ryzyko - dentystka tego Ci nie odmowi. W 4 miesiącu może nie wplynąc negatywnie na dziecko, ale napewno oslabia organizm jak każde znieczulenie. Jak dasz rade, a myśle, że to nie jest żaden bol w porownaniu do porodu to daruj sobie znieczulenie.

nie słuchaj co ludzie mówią tylko zapytaj lekarza. Zdaniem mojej dentystki bardziej szkodzi ból i nerwy mamy niz znieczulenie. W ciąży nie powinno się robić zdjęć, chyba że zakryjesz brzuszek

Gość żałosne55555555555
mozesz znieczulac,ja w ciazy mialalm tak wrazliwe zeby ze bez znieczulenia nie dalam sie dotknac :)

Gość co to ja miałam
Nie ma to jak srac zarem na zapas. Jak ktos nie wie to niech sie nie wypowiada bo sie scyzoryk otwiera w kieszeni :o LIGNOCAINUM HYDROCHLORICUM Na receptę Forma leku: iniekcje 1,0%; 2,0% Zawartość substancja czynna - lidocaine hydrochlorid Ciąża i karmienie Nie stwierdzono jakiegokolwiek szkodliwego wpływu preparatu na płód.