Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crazybitch1987

Mój chłopak mnie szarpie

Polecane posty

CZesć nie wiem co mam o tym myśleć mój chłopak czasem mnie szarpie ostatnio kilka razy powiedział ze jestem pusta tak bez powodu przy swoim koledze. Dziś siedziałam obok niego i i złapałam go za reke troche scisnełam bo chciałam się przytulic nie wiedziałam ze ma na rece zakwasy i ze go to troszeczke zabolało wtedy on złapał mnie za oba ramiona i mocno ścisnał zabolało mnie to i krzyknęłam na niego i wstałam on wstał za mnia i scisnął mnie znowu jeszcze bardziej i potelepał mną.Wydaje mi się ,ze on mnie nie szanuje kiedyś gdy był pijany troszke sie posprzeczalismy i wyzywał mnie od suk , dziwek ,szmat , powtorzyło sie to jakeis 4 razy ostnio jakies 3 miesiace temu . wczoraj rozmawiałam z nim i prosiłam go zeby mnie nie szarpał i nie wyzywał bo bardzo mi to sprawia przykrośc mówił ze to moja wina bo ja go prowokuje ale obiecał ze wiecej tego nie zrobi a dzis znowu to zrobił on mnie chyba nie szanuje . Często myslałam o rozstaniu ale mnieszkamy razem od 2 lat i trudno mi sie bedzie wyprowadzic jestem studentką 4 roku mam 23 lata. Jestem naprawde ładną dziewczyną a on do przystojnych nie nazlezy wszyscy mi mowia zebym znalazła sobie kogos na swoim poziomie tylko ze ja go kocham juz sama nie wiem co robić .

Gość clementine.
Dziewczyno, to chyba Ty samej siebie nie szanujesz!!! Gdyby mnie facet chociaż raz wyzwał, w jakikolwiek sposób, nie chciałabym go więcej na oczy widzieć. To jakiś totalny drań, zostaw go w cholerę!

Gość jaki żallll
sam swój nick znaczy że jesteś dziwką więc nie dziw sie ze chłopak cie od nich wyzywa, on cie bije wyzywa od najgorszych i ty nadal z nim jestes? wez gdzie twoja godność?! żal mi cie

daj sobie z nim spokoj bo za jakies 5 lat zacznie cie bic a potem zacznie znecac sie nad toba......tak wygladaja poczatki damskiego boksera. tyle🖐️

no to czekaj dalej az podbije ci oko albo skopie przy innych nastepna co kurwa rozumu nie ma bo sie zakochała...a potem sie dziwia ze non stop sa pobite...bo on mnie tak kochał...czas zmienic chłopaka

daj sobie dziewczyno spokoj, wyprowadz sie, bo moze bedzie jeszcze gorzej... A swoja droga, twoj nick tez daje troche do myslenia :D

Z poprzednim chłopakiem byłam 4 lata nigdy nawet nie przeklinał w moim towarzystwie traktował mnie jak ksiezniczke moje kolezanki mówiły ze to ginący gatunek heh a ja go nie doceniałam . Wtedy jak słyszałam o podobnym zachowaniu jakiegos chlopaka jak mojego obecnego mowiłam jak wy ale to nie jest takie proste ale mysle ze jestem bliska tej decyzji

Gość nalogowa klamaczka
nie on cie nie szanuje tylko sama siebie nie szanujesz:o

Gość lepiej zmień sobie
nick na stupidbitch1987

Gość gość
Słuchaj mój chłopak kiedyś mnie uderzył. I wiesz co zrobiłam poszłam z tym na policję. Wiem że możecie uważać mnie za konfidentem ale trudno. Ale dzięki temu możesz sobie pomoc.