Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda_dudu

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

biorę tabletki antykoncepcyjne regularnie,od ponad miesiąca..13 stycznia wzięłam 1 tabletkę z drugiego opakowania,ale 22 wzięłam ją później niż zwykle..wszystko było w porządku,ale 23 stycznia zaczęły mi się plamienia,czasami dość obfite..mam je do tej pory...czasami boli mnie podbrzusze..co o tym sądzicie? pomóżcie!!

Gość saleminka8
dlaczego wszyscy na ból brzucha odejrzewają ciąże,sama napisałaś że brałaś kolejną tabletkę 2 opakowania,plamienia i bóle brzucha przecież występują ! NA ULOTCE TO JEST NAPISANE NAWET

Gość Weronika30082008
nie napewno nie jestes w ciazy bierzesz tabletki od niedawna wiec plamienia sie zdarzaja pisze to nawet na ulotce ale nie martw sie niedlugo powinno ustapic jesli nie ustapi idz do lekarza po inne tabletki:-) napewno to nie ciaza

Gość saleminka8
obfite plamienie na pewno nie ejst oznaką ciaży a tak na marginesie to nie ten dział,chyba już prędzej na antykoncepcji,bo w ciążynie ejstes i tak powstaje na itakgłupim forum śmietnik

Gość Weronika30082008
to napewno nie jest ciaza!! a plamienia napewno spowodowaly tabletki i to powinno minac!! ale jak chcesz sie uspokoic to najlepiej idz do lekarza i z nim porozmawiaj