Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodko słodko

Gdzie w UK można kupić kolorowe lukry plastyczne Professional RegalIce?

Polecane posty

Gość słodko słodko

w Pl są ale drogie, a to przecież produkt angielski, widziałąm je na angielskim ebayu, ale czy można je nabyć w jakimś sklepie typu Asda czy Sainsbury?

Gość podnoszeeeeeprosze
nikt nie wie?

Gość halooo halooo
nikt tego nigdzie nie widział?

Gość jussa
często jestem w Asdzie (mam najbliżej) ale nie wiem o czym mówisz:)

Gość juz Ci mówię
to kolorowe lukry do pokrywania tortów w stylu angielskim wygląda to jak większa kolorowa kostka mydła, pakowane jest w celofan, więc widać zawartość pakowane są po 250g, 500g, 1 kg

Gość jusaa
aaaa ciast nie piekę więc nie znam sie na tym:D szkoda że nie wiedziałam wcześniej,byłam dziś w Asdzie sprawdzę przy najbliższej okazji jak będę pamiętała...

Gość jusaa
a tak w ogóle to muszą byc tej firmy? bo np Asdowskie są i to tanie, ale nie wiem jak w smaku..

Gość OO Justa
są w ASDA? pewnie, żę nie muszą być tej marki co podałam mogłabyś mi podać ich nazwę i gdzie ich w tej asdzie szukać?w jakim dziale?no i ile kosztują? to zadanie dla mojego męża, dlatego pytam tak wnikliwie, bo to on będzie mi je kupował, a wiesz chłopu to trzeba wytłumaczyć jak krowie na rowie;-) a w tych linkach co podałaś to ja nic nie widzę takiego:-( z góry bardzo dziękuję

Gość jusaa
na stronie asdy którą podałam wpisz icing w wyszukiwarkę. z tej firmy o której mówisz sa tylko takie cienkie rollsy do dekorowania w drugim rzędzie znajdziesz na pewno a w którym dziale? przypuszczam że w home baking, niech się spyta obsługi to go tam zaprowadzą.

Gość sprezynka
sa w kazdym supermarkecie ,angielskim .ja widzialam w sainsburym .na dziale z artykulami cukierniczymi typu :galaretki ,zelatyny ,rozne te ich ozdobki do ciast