Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdziulka 25lat

mam problem, prosze o madre rady!!

Polecane posty

Gość magdziulka 25lat

chodzi o to, ze zblizaja sie walentynki a ja znow nic nie dostane :( moj chlopak nie kupuje mi prezentow na takie okazje :( na gwiazdke nic nie dostalam ;/ on kupil wino i jedzenie i byla kolacja to niby byl jego prezent.. a teraz jest tak samo, mowil, ze w walentynki kupi wino i zrobimy sobie kolacje.. Ok to jest fajne, ale nie ciagle tak samo ;[ wolalabym dostac od niego jakies skromny upominek a nie ciagle kolacje :( co robic? nie powiem mu przeciez "kup mi cos zamiast robic kolacji.." :(

Gość magdziulka 25lat
Chiałabym dostać karnet do Nigerii by zaznać smaku afrykańskiej miłości :(

Gość magdziulka 25lat
blagam doradzcie cos ;[

Gość magdziulka 25lat
to o karnecie to podszyw..

Gość ja tam mowie wprost tak jest
najlepiej

Gość magdziulka 25lat
Pewnie że chiałabym ale nie karnet tylko bilet idioci i nie smak miłości a poznałabym chętnie jak to jest dziko pieprzyć się na sawannie :D

Gość Piękno twki w prostocie

Gość magdziulka 25lat
podszywacze spadac!!! ale ile mozna ;/ ciagle to samo,,, jak jest jakies 'nasze swieto' lub okazja jak np walentynki, to zawsze tylko kolacja z winem ;/ i tyle, ciagle to samo i to samo :( kolezanki zawsze cos dostaja a ja nic ;/

Gość ja nizej podpisana
a może zaproponuj jakies wyjscie do kina czy na basen...////?

Gość magdziulka 25lat
ale chodzi o to, ze ja nie chce wyjscia nigdzie! bo albo jest kolacja, albo wyjscie do kina itp... ja bym wolala dostac jakis upominek! tak jak wiekszosc dziewczyn, ja bym jemu kupila o on mi a nie jekies wyjscie gdzies czy kolacja ;[

masz 25 lat ? ja wolgóle nie obchodze takich dni po co ? wole dostac prezent bez okazji w szary dzien niz nakrecany dzien WALENTYNKI

Gość magdziulka 25lat
ale chodzi o to, ze wszystkie moje kolezanki cos dostaja.. nie mowie, ze chce od rau tak jak one, ale milo byloby dostac jakis upominek niz ciagle te kolacje... zawsze pytaja sie co dostalam a ja, ze nic..;/ one zawsze cos dostaja.

:D wszytkie koleżanki i ty patrzysz na te wszytkie hm... to powiedz zrobił pyszna kolacje przy świecach romantyczny film i masaż bardzie ci zalezy co powiedz koleżanki niz starania chłopaka

Gość asko
to mu cos daj i sie glupio zrobi ;p taka byla moja taktyka na mikolajki... niestety potem musialam sobie cos sama wybrac ;/

ja od meża przez 4 lata nie dostałam nic na walentynki :D ale w zwykły dzien czasem sprwi niespodziake

Gość magdziulka 25lat
ale ja juz probowalam, przeciez na mikolajki i gwiazdke tez mu kupilam cos, drobny upominek a on nic.. ciagle robi kolacje i tyle, znaczy kolacje robie ja, on tylko kupuje wino i cos do jedzenia i taki jest prezent od niego na kazde okazje ;///

a nie nie odbierasz tego jako romantico wieczór ? musi byc pierdoła ??? jak ci to wadzi to powiedz wolisz dostac pierdołe niz znów kolacja a jak owijasz w bawełne to masz efekt nie wszyscy faceci zaskoczą o co chodzi

Gość ja robię tak
Ja robię tak. Przechodzimy np koło sklepu z bielizną i mówię swojemu mężowi. Gdybyś nie wiedział co kupić mi na jakąs najbliższą okazję to bardzo podoba mi się ten biustonosz, mówię Ci po tozebys nie musiał się zastanawiac a i ja będe zadowolona :)

Gość szklanka82
ja ze swoim mezem jestem 10 lat mamy dwoje dzieci ,,,,na poczatku były prezenty tak przez dwa lata ale i tak musiałam podpowiadac co ma kupic kolacje z jego rak jadłam dwa razy,,,nigdzie mnie nie zabiera nic nie proponuje bo cytuje;;;;bo ku,,,wa na gesty mnie nie stac;;;;;;;oto jego słowa,,, ale tak mysle ze po kolacji oczywiscie jak sie do ciebie nie dobierze mozesz powiedziec ze teraz pora na twoja niespodziankekino spacer,czy ten nawet basen,,,,,albo powiedz tez ze kolej na ciebie na stepnym razem przy nastepnej okazji,,,,

A jakby Twoje koleżanki dostawały w mordę od swoich facetów, to też czułabyś się jak odmieniec? :D Współczucia.

clemantina :D:D no autorka patrzy na wszytkie wiec .... eh.... że gówniany badziew musi świadczyć o uczuciach a codziennosc nie ważna