Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajmena222

Co sądzicie o tym telefonie????? ZDJECIE

Polecane posty

Gość Ajmena222

Gość Ajmena222
ludzie napiszcie cos jak wiecie!

ja nie wiem ale nie podoba mi sie jakos z wygladu zreszta nie daj sobie wcisnac tego co oni chca tylko zaproponuj jaki ty chcesz tel.mi tez sie umowa konczy i ja sobie sama wybiore co chce a nie to co oni mi dadza.

Gość luśśka
wydaje sie byc fajny, a jak masz go dostac za 1zl albo w ogole za darmo to pewnie ze brac

moj brat ma avile i narzeka bardzo, samsungi ogolem sa niby fajne a ciagle cos im sie psuje,mialam pare z gornej polki to wiem.

Gość hjhjhjhjhjhjhj
mam avile i nie narzekam

Gość gwoli wyjasnienia...
a co cie obchodzi, czy sie innym podoba? tobie ma sie podobac...chyba, ze kupujesz komus w prezencie

Gość anton.waw
podejrzewam ze ten telefon nie ma PL menu! a jesli nie ma to trzeba wgrac co nie jest proste a jesli sie w gra nie masz gwarancji!

ja wiem tyle ze jak ci wysylaja propozycje jakas to chca ci wciasnac dziadostwo zeby sobie magazyn wyczyscic badz niezdecydowana do samego konca to dostaniesz cos fajnego do mnie teraz ciagle dzwonia bo tez mi sie umowa konczy a ja im mowie ze chce nokie n 900 na razie mowia ze nie maja takiej to ja im na to ok,prosze zadzwonic kiedy przygotujecie ciekawasza oferte niz jakies samsungi inaczej bye forever.

jak bedziesz do samego konca umowy zwlekac to byc moze wyrwiesz cos fajnego,kazdemu zalezy na klientach wiec wiesz...nie daj sobie wcisnac tego co oni by chcieli.