Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

rozwiązać? HELP

Polecane posty

Gość

Otóż jestem matką chrzestną dziecka siostry mojego partnera.Ona jest moją bardzo bliską koleżanką,praktycznie codziennie się widujemy w pracy i lubie ją,znamy się 10 lat.Problem polega na tym że Ona lubi sobie wypić,jej mąż to patologiczny dupek,zarabia grosze.Wszystko by przepił jak by się dało,bierze pożyczki na komputer i jego zachcianki.Mają czworo dzieci,które patrzą na to pijaństwo i wszystko co się dzieje.Mieszkają w zagrzybionym mieszkaniu dzieci często nie mają co jeść lub jedzą najtańsze jedzenie.Ja im pomagam jak mogę,rodzina i każdy, a ten gnój pije i nie interesuje się dziećmi,przeklina na nie i je wyzywa :( Najgorsze jest to że rozpił żonę,jak widać jej się to podoba...Szkoda mi tych dzieci są bardzo nerwowe i niegrzeczne.Ja potrafię wypić jedno,dwa piwa i dość.W końcu jestem kobietą,Ona nie potrafi pije na umór jak ktoś stawia, pózniej zle się czuje wymiotuje przy dzieciach,a one chodzą brudne i zaniedbane.Nie wiem już ca mam zrobić,Ona kiedyś taka nie była.Jak mam na nią wpłynąć?,jak porozmawiać?.Mój facet wstydzi się za nią tylko w końcu jest jego siostrą...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować