Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustronianka///

Depresja, potrzebuje rady

Polecane posty

Gość Ustronianka///

Czy leki sa typowe dla Depresji? czy raczej moge podejzewac u siebie nerwice? Od dluzszego juz czasu jestem bardzo bardzo smutna, nic mnie nie cieszy, najchetniej nie wychodzilabym z domu, wogole mnie nie interesuje jak wygladam, przestalam o siebie dbac. Ale towarzysza mi straszne leki, zarowno w nocy jak i w dzien, w dzien chce mi sie plakac, a w nocy leki sie strasznie nasilaja, nie wiem czy od razu udac sie do psychiatry po leki? czy to wogole cos pomoze?

Gość kingsol
bylam kiedys w podobnej sytuacji, nawet balam sie wyjsc z domu.w nocy budzilam sie z lekim. straszne uczucie. nie bylam u lekarza, zaczelam brac ziolowe tabletki uspokajajace, zaczelam spotykac sie z ludzmi. na poczatku zapraszalam ich do siebie, a pozniej , stopniowo zaczelam wychodzic z domu, z czasem minelo ale nie bylo to mile uczucie. czasem nawet slabo mi sie robilo. po prostu musisz sprobowac sama wziasc sie w garsc, wiem ze to nie latwe, i na poczatku bedzie Ci trudno. na prawde polecam ziolowe uspokajacze.

Gość monnikkka
na początek możesz spróbować ziołowych, zobaczysz czy będzie lepiej, są bez recepty. A jeśli nadal będziesz się tak czuła to możesz najpierw pójść do psychologa,jesli to za mało to sam Ci poradzi udać się do psychiatry po jakieś leki.

Gość Ustronianka///
Jesli chodzi o tabletki ziolowe, to juz dawno po nie siegnelam niestety akurat w moim przypadku nie dzialaja:(