Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek - urzędnik

Kobiety wolą przystojnych niewiernych niż wiernych ale przeciętnych

Polecane posty

Gość Mirek - urzędnik

Jak facet jest ładny to mu można nawet niewierność wybaczyć, jak jest brzydki to i wierność mu nie pomoże

Gość zwykła babka...
nie prawda!

to jest temat morze.Mirku-urzedniku jest to nieprawdziwe do konca stwierdzenie.Bo nijak sie ma wiernosc do urody.A kobiety roznie wybieraja i roznymi kryteriami sie kieruja przy wyborze partnera. A o wybaczaniu to raczej decyduje zdolnosc kobiety do przebaczenia, i umijetnosci zycia po zdradzie.Tak to chyba jest. Choc rowniez uwaza sie, ze ludzie, ktorzy sa bardzo atrakcyjni latwiej maja w zyciu, lepsza maja prace , wyzsze stanowiska i ogolnie sa bardziej lubiani i sa w pierwszym szeregu.Co nie znaczy, ze w drugim szeregu nie znajdzie sie jakis piekny mezczyzna, czy zjawiskowo piekna kobieta.

Gość kobieta woli byc jedna z wielu
dla przystojniaka, niz jedyna brzydkiego frajera

Gość zwykła babka...
kobieta woli byc jedna z wielu co za bzdura!!!!

mowiesz jedna z wielu dla przystojniaka?Chyba ta, ktora chce sobie strzelic gola do wlasnej bramki.

Gość dla kobiet tylko wyglad sie
liczy

Gość do Diabollica27
wygladasz jak blond czikita, ktora lubi pakerow, bez obrazy oczywiscie

wiesh?mam dzieci...i nie jest mi łatwo zaczynać życie z rozwodem w tle...uciekają wszyscy...wiec zanim powiesh ,że z pewnoscia mam w czym "wybierac"...zastanow sie,dlaczego kazdy moj wieczor jest okupiony łzami...

Gość hoohoo
różne sa kobiety:o faceci z reszta tez.. jeden woli chwilowe zabawy z pieknymi laskami drugi stabilny zwiazek z taka szara myszka🖐️

Gość do Diabollica27
wygladasz na piekna, atrakcyjna kobiete, ale pisanie wiesh kojarzy mi sie z fankami techno albo dyskotetek :O

zdjecie to zdjecie...rano ze mnie nieźle potrzepany trzpiot z każdym włosem w inną stronę i zwichrzonym spojrzeniem :P a rozwodki działają jak RAID na komary

Gość do Diabollica27
sa tez rozwodnicy przeciez. ladna z ciebie dziewczyna, dzieci masz z malzenstwa, panna z dzieckiem nie jestes. wiec masz szanse duze.

Gość do Diabollica27
wydajesz sie fajna dziewczyna, mam nadzieje ze nie jestes typowa techniara co leci na dresiarzy z dyskotek koniecznie z samochodem. bo wiesz... faceci jak widza takie dziewczyny to mysla, ze bez fajnego auta nie ma co podchodzic. ja auta nie mam i boje sie podchodzic do dziewczyn o takim wygladzie, by nie zostac wysmianym

tylko jest jeden problem-w dzisiejszej dobie zapotrzebowania na "przelotki" taki długodystansowiec jak ja z bagażem życiowym na plecach odpada w przedbiegach...całokształt to tylko dobry kamuflash...nie jestem panną o boskim ciele...i tym sposobem ukazałam Wam całą prawdę :(

Gość do Diabollica27
wartosciowy facet cie doceni, ale zacznij pisac normalnie, bo tesh i kamuflash to zenada, wiec sie nie dziw, ze na razie cie nie chca :O

lubię techno...moze dlatego ,nigdy nie bede ułożoną,grzeczną Matką Polką...jak jestem sama,niezły wariat ze mnie...a to,że lubię taką muzykę...no cóż I'm loved in Dj :( ale to nie znaczy,ze nie lubię innych rodzajow muzyki...nie oceniaj mnie tak surowo...zwyczajnie moje zycie ostatnio przypomina pasmo nikeonczacego sie nieszczescia...i moj mezczyzna nie musi miec samochodu,musi mnie kochac!musze byc dla niego kims niezastapionym,jedynym...wiem,ze to moze minąć...ale poki trwac bedzie,chce sie poczuc Królową w jego ramionach

Gość hr Rosporek-Walicipski
kobiety wolą takich co umieją orgazm zrobić, i mają długo stojącego, albo takiego co nie umie tego zrobić, ale ma kasę by można było zaprosić mena , co go zastąpi i zrobi orgazm, a wierność, możesz kobyle o dupsko rozbić

Gość temat bez ladu i skladu
nie interesuja mnie zadni niewierni mezczyzni, przystojni czy nie, z zalozenia :P

Gość kobietom tylko o wyglad
chodzi

to zależy Drogi Ofermku człowiek...to coś...wspolny jezyk...dopasowanie duchowe...wiele jest czynnikow,ktore nas łączą z innymi...ja wiem,ze po tym co sie wydarzyło w moim zyciu,wolę kogos dobrego,nie musi wyglądać jak Żigolo ale szanowac mnie,kochac i traktowac jak partnera z ktorym i do tanca i rozanca...moze dla lubiacych przelotki wygląd ma wieksze znaczenie...ja szukam kogos z sercem

Gość hr Rosporek-Walicipski
offerma to koniotłk co leży co niedziela w kościele krzyżem na posadzce i chłodzi kutasa, bo mu się grzeje od ciągłego walenia.

a moj jest przystojny (dla mnie :P) i do tego wierny :D a niewiernosc nie wybaczam nikomu i wole przecietnych niz takich pieknisiow, bo od razu wiadomo, ze jest bardzo popolarny wsrod kobiet i ktoras go zlamie :O

Gość fan ofermy
Oferma - tak :classic_cool: Zielony - nie

tylko ja nie szukam ojca dzieci...bo juz go mają i miec będą...szukam kogos,kto mnie bedzie tulił do snu,budził o poranku,jadł chipsy ioglądając Kolejorza i Peszke w akcji...ze mną spedzi czas :( ale masz duzo racji Ofermku,ze uciekają