Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2354tghnjhnjgt

i nadal prawiczek. czy to wstyd w tym wieku??

Polecane posty

Gość 2354tghnjhnjgt

mam 27 lat i od dwóch lat mieszkam z taką jedną dziewczyną na stancji. Pomimo, że mam tyle lat to mój wzrost to 168cm i wazę ok 60 kg, noszę okulary i jestem bardzo słaby fizycznie i niezbyt urodziwy. W sumie na własne życzenie bo praktycznie całą młodość przesiedziałem przed kompem i nie ćwiczyłem. na siłkę wstydzę się chodzić bo nawet gimnazjaliści lepiej ode mnie wygladają i są silniejsi. Nigdy nie szedłem z dziewczyną za rękę, nie mówiąc już o całowaniu albo czymś więcej. po prostu zero doświadczeń z płcią przeciwną. na imprezy też nie chodziłem. Całe życie przed kompem. Ta dziewczyna ze stancji ma 25 lat i jest bardzo ładna. od dwóch lat mieszkamy na tej samej stancji ale ona nie zwraca na mnie kompletnie uwagi a ja jestem w niej zakochany. Raz poszliśmy nawet do kina. Powiedziała, ze jak będzie miała czas do drugi raz też pójdziemy. Zaczełem się cieszyć, ze coś się w moim życiu zmienia. Niestety nie na długo. Miesiąc temu wprowadził się do nas inny gościu. z tego co wiem to ma 23 lata a wygląda jak jakiś Pudzian i jest cholernie atrakcyjny z wyglądu (opinia innych dziewczyn). dziewczyny to zmnienia jak rękawiczki. Nie minął nawet tydzień a dziewczyna ze stancji wylądowała z nim w łóżku. Byłem zdruzgotany. Najbardziej mnie boli to, ze on jej używa tylko dla seksu. Wiem bo go widziałem z innymi dziewczynami też. Bzyka ją kiedy chce a ona się na to godzi. raz próbowałem z nią o tym rozmawiać ale odpowiedziała, że jest jeszcze młoda i korzysta z życia i że facet ją świetnie zaspokaja w łóżku. nie wytrzymałem i powiedziałem co do niej czuje a ona mi odpowiedziała, że nie jestem w jej typie a poza tym nie mogłaby być z kimś kto wygląda jak 14 latek. Na koniec mi odpowiedziała, że nie chce kogoś kto jest prawiczkiem zwłaszcza w takim wieku bo w seksie to się już w takim wieku ciężko wyrobić więc poradziła mi abym dał sobie z tym spokój. Poczułem się tym zraniony. Najgorsze jest jednak to, ze w nocy słysze jak się bzykają. zaczełem żałować, że całą młodość spędziłem przed kompem. Kocham kobietę która nie chce nawet na mnie spojrzeć, natomiast ktoś inny po tygodniu znajomości już ją bzyka nic do niej nie czując i to tylko dlatego, ze ma świetne ciało. Chyba do końca życia zostanę prawiczkiem. Powiedzcie mi czy to aż taki wstyd być prawiczkiem w tym wieku???

Gość www.tnij.org/party2010
to prowokacja ale bardzo dobrze napisana,nawet uwierzyc można

każdy myśli inaczej. ja gdybym była na Twoim miejscu wzięła bym się za siebie. np. wymieniłabym okulary na soczewki, spotykałabym się ze znajomymi w jakiś klubach, podglądała życie innych facetów. po prostu "na czasie" porozmawiała z innymi dziewczynami.

Gość ulka28
27 lat i wciąż prawiczek? OMG, gdzie Twój popęd seksualny?! normalny facet to po roku trzepania konia ma nieodpartą chęć wsadzenia penisa, w cipkę bo jazda na ręcznym mu się znudziła i potrzebuje normalnych doznań a nie substytutu.

Gość o ja pier....
jak żadna go nie chce to co ma zrobić. Trzeba było lepiej spędzić młodość zamiast przed grami. tacy 16 latkowie maja większe doświadczenie niż ty. Jeżeli nie masz kasy to wątpie żebyś zaruchał bo w tym wieku facet powinien mieć już jakieś doświadczenie. jeżeli do 27 lat ci się nie udało tą wątpie czy uda ci się kiedykolwiek. Naprawdę musisz być niezły pasztet skoro mieszkales z nią 2 lata a ona nawet nie zwróciła na ciebie uwagi. współczuje ci człowieku

Gość pewnie to jakas blachara
skoro puscila sie z tym pakerem

Gość _Misiek_
Rozumiem że mieszkasz w takich warunkach jak mieszkasz, ale przecież... znajomi znajomych mają znajomych, pójdziesz na imprezę do znajomych i tam będziesz miał możliwość poznania wartościowej kobiety która nie będzie taka łatwa jak twoja współlokatorka. Tego właśnie Tobie życzę. Ja byłem prawiczkiem do 26 roku życia. Nigdy nie jest za późno. Wystarczy chcieć to zmienić. Głowa do góry.

Gość dzisiaj prawiczkowi ciezko
o wartosciowa dziewczyne

Gość do Wredniak Paskudny
ale dowcipny jestes zgredzie

Gość ona255555555
Kobieta w tym wieku chce dobrego seksu i wątpie czy 27 letni prawiczek jej to zapewni. Jak jest samotna to co w tym złego???

Gość wiesz ona255555555
jak jakas sie puszcza z mlodymi koksami to jest zdzira i blachara