Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja uważam że...

nowe gg

Polecane posty

Gość ja uważam że...

czy ktos wie jak zmienic tlo i kolor tego paska co podswietla osobe w tym nowym gadu gadu 10? prosze o pomoc

Gość Beeeeeeeta_21
to chyba zalezy od motywu jaki masz ustawiony

Gość AGATUSIA.25
Musze sie z wami podzielic moim szczesciem kiedys znalazlam na forum tabletki http://www.intymnosc.pl/aff/7733/powiekszani e-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany dlugo sie zastanawial ale wreszcie kupila. biore 3 tydzien ... i wiecie co... sa EFEKTY widac rozniece. D o tego skora jest taka miekka. Wszystkie staniki mi sa zaciasne kolezanka nie mogla uwierzyc jak jej pokazalam. Tez takie chce i juz zamowila. Jak sie chce to cos sie znajdzie dla kazdego, ja tam na operacje bym sie nie zdecydowala. I juz sie pogodzialam, ze mam male. A teraz jestem przeszczesliwa

Gość ja uważam że
to wlasnie nie zalezy od skorki dlatego sie pytam. wkurza mnie bo mam biale tlo i niebieski ten pasek co podswietla kontakty i nie moge tego zmienic. w starym gg moznabylo :-(

Gość ja uważam
AGATUSIA co nas interesuja twoje cycki miej sobie jakie chcesz i nie reklamuj jakis tabletek jak tu jest tozmowa o gadu gadu ssssssssssssspitalaj stad

Gość ja uważam że
moze w koncu mi ktos odpowie? przeciez wiekszosc z was ma juz to nowe gg