Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionna jesteeemmm

Ciagl czuje sie gorsza.

Polecane posty

Jestem w zwiazku z facetem ok.10 miesiecy a ja mam z poprzedniego zwiazku dziecko ma 15 miesiecy.Jestem z nim, mieszkamy razem ale jagby osobno.On ma swoj swiat i swoje sprawy a ja swoje.Np. dzis jego brat zaprosil go na urodziny i jego mama tez cos tam robi bo ma imieniny.Moj swiat to w sumie dom i dziecko i wogole niegdzie niechodze bo nie mam z kim dziecka zostawic.A moj facet przed godzina wyskoczyl ze zostal zaproszony i do mnie pretensje ze nigdzie nie moze przez emnie chodzic.A gdzie w tym wszystkim miejsce dla mnie.Jak jego ojciec mial urodziny to normalnie poszlismy i fajnie sie bawilam a i bylam z dzieckiem.

Gość bnfctfgtgtrg
Nie obraź się, ale widać ma Cie tylko do jednego. Skoro nie zabiera Cie do swojej rodziny ( a jak widać ma z nimi dobre kontakty i ich lubi) to raczej nie myśli o Tobie poważnie. Lepiej go kopnij w dupe.

Gość alicja z WC
jesteś z nim,bo nie masz pracy ?

Gość nie jesteś tylko matką
dziecko naprawdę nie potrzebuje Cię non stop, istnieją żłobki, przedszkola, opiekunki (kosztują, ale możesz w tym czasie dorabiać). Jakaś nastolatka może się zająć dzieckiem "dorywczo" jeśli raz na jakiś czas chcesz iść na imieniny teściowej. Dlaczego zamykasz się z tym dzieckiem w domu?

chodzimy do jego rodzicow.Bylismy na swieta u nich, ojciec mial imieniny 3 miesiace temu tez poszlismy.Przez to kazdy mysli ze mu zabraniam ze sie z niego smieja ze pantoflarz i nikt mnie nie lubi.Jest mi z tym zle.

tak naprawde, to chciałam was zapytac o to, czy różowa bluzka bedzie pasować do białych kozaczków, ale nie wiedziałam jak o to zapytać :O :classic_cool:

Gość AGATUSIA.25
Musze sie z wami podzielic moim szczesciem kiedys znalazlam na forum tabletki http://www.intymnosc.pl/aff/7733/powiekszani e-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany dlugo sie zastanawial ale wreszcie kupila. biore 3 tydzien ... i wiecie co... sa EFEKTY widac rozniece. D o tego skora jest taka miekka. Wszystkie staniki mi sa zaciasne kolezanka nie mogla uwierzyc jak jej pokazalam. Tez takie chce i juz zamowila. Jak sie chce to cos sie znajdzie dla kazdego, ja tam na operacje bym sie nie zdecydowala. I juz sie pogodzialam, ze mam male. A teraz jestem przeszczesliwa

jestem na wychowawczym.

Gość bbre56
ech moze lepiej poszukaj faceta ktory tez ma juz dziecko...bo zwiazek gdzie jedna strona ma dziecko baaardzo zadko sie ukladaja:O swoja droga ile masz lat? i co z ojcem dziecka? od czasu do czasu nie moglby sie nim zajac?

ojciec mojego dziecka siedzi za granica i nie interesuje sie corka tylko placi alimenty.

mam 26 lat.Moj facet jest taki ze wszystko robi i mowi na ostatnio chwile.Przyszedl do domu o 17 i mowi ze jest impreza.I pretensje ze nie moze isc.

Gość a po co na wychowawczym
skoro nie jesteś zadowolona z siedzenia w domu z dzieckiem to wróć do pracy wcześniej. Chyba tak można?

nie mowie ze jest mi zle w domu z dzieckiem.Tylko jak jest weekend i moj ma wolne chce tez czas spedzic inaczej a nie ciagle siedziec w domu.A on tego nie rozumie.

Sytuacja przed 2 tyg.Jego siostra robila impreze i nas zaprosila.Ona mieszka na wsi.Wiadomo ja bym pojechala z dzieckiem ale niie cche zostawac tam na noc.Jaki jest problem zeby pojechac posiedziec troszke i wieczorkiem wrocic.Dla mojego to problem bo on by chcial wypic.I my nie mozemy sie dogadac.

Gość ja tam widze ze to Ty
problemy stwarzasz i wcale sie nie dziwie, ze sie Twoj facet irytuje... Jestes z nim dla wlasnej wygody, a nie dla niego, nie z powodu uczucia do tego mezczyzny.

Nie rozumie.Jak moge byc z nim dla wygody?????????

a to jest normalne zachowanie ze w kazdy weekend on gdzies chDZI.Nasz weiczor wyglada tak:nierozmawiamy ze soba, ja siedze na kompie a on oglada tv.Rzomawialam o tym znim ale on niewidzi problemu.

Gość sgrgtweer
przechlapane. pytasz sie o faceta a ciągle piszesz o tym dziecku. to chyba normalne ze jak sie idzie na impreze to zeby sie napic i bawic do rana, zostac do rana? ty z tego co piszesz siedzisz 24h/dobe z dzieckiem, jest cos takiego jak przedszkole/ rodzina i opiekunki/ niańki biora pare zł za godz a raz na tydzień moglibyście wyjść SAMI. po cholere wszedzie tachasz to dziecko jak to jest impreza dla dorosłych :O wogóle co to za wyjście, posiedziec z dzieckiem z dorosłymi napic sie soczku i wrócić o 20 do domu :O i oni tez pewnie nie sa zadowoleni bo moze nawet chcieliby z toba posiedziec ale sie nie da przez dziecko. jest czas na dziecko i bawienie go a jest czas gdy trzeba go dac do przedszkola albo na wieczor kolezance iw yjść ja czlowiek

Niemam nikog do opieki nad dzieckiem.Rodzina odpada.Nianka- ciezko kogos znalesc.

czyli do ukonczenia przez dziecko 18 lat bede siedziec w domu

Gość kilebakssaaa
Jedynie zostaje przeczekac ten czas.A moze pomyslec i poszukac jakies opiekunki zajmie sie mala kilka godzin a y w tym czasie pojdziecie gdzies.

Gość derrrrere