Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebenek

nienawidzę wszystkich

Polecane posty

Gość Bebenek

jestem tak sfrustrowana własnymi nipowodzeniami, własnym wysiłkiem który nie przyniósł żadnych efektów, że już nienawidzę wszystkich którzy mają lepiej niż ja, nie cierpie jka ktos mnie popchnie na chodniku a w grupie ludzi to bym zaczeła strzelac do nich jak bym miała broń, nie potrafie sobie ze swoim obłędem i bólem poradzić, nie chcę tak żyć nie wiem co robi ć

Gość Julianne90
Może potrzebujesz pomocy psychologa?

Gość fggfgfggfgfgfg
pomasturbuj sie

Gość Bebenek
codziennmie wieczór czochram sobie bobra aż jęcze z rozkoszy a i tak wszystkich nienawidzę

Gość Bebenek
byłam u psychologa chodziłam rok u psychiatry tez byłam już nie wiem co robić podszywaczu spadaj na szczaw

Gość Bebenek
rady jakie dostałam to...odizowlowac się od matki, ale ja nie mam możliwości tego zrobić!! fizycznie nie mam jak nie mam pieniędzy na wynajem mieszkania, innym z nieba spada mieszkanie samodzielne, samochód i facet mnie nic... a ci inni to moja bardzo bliska rodzina...siostra, zyje sobie w luksusie a ja ze starą chora matką która jeszcze mi dokucza, pracuję zarabiam nawet nie tak żle ale za mało żeby sie wyprowadzić opłacić wynajęte mieszkanie, mieszkanie matki i opieke dla niej...więc się kiszę i zazdroszczę wszystkim że mają lżej a ja nie :-(

Gość Bebenek
Kant dupy to owszem tez..brakuje mi nie zaprzeczam

Gość margolallalalalaa
Pewnie pomyslisz, ze to zly pomysl, ale radzę poszukac innego psychologa/psychoteraputy, najlepiej 'z polecenia' innych. Pozdrawiam

Gość www.tnij.org/party2010
teraz są znakomite i nieuzależniające leki antydepresyjne które mogą pomóc w takim przypadku:)

Gość Kika00
my ciebie tez nienawidzimy:D luuz:D

Gość goryl magilla....
wszyscy tak mamy.

Gość persona mortis
Mam tak samo nienawidze wszystkich dookola z********ilbym kazdego obcinal glowy zarzynal jak swinie i kapal sie w krwi patrzyl jak umieraja niszczyl wszystko

Gość gość
Zbliżający się obłęd dobrze to ujęłaś ale nie jest jeszcze tak źle skoro to dostrzegasz i potrafisz ocenić jesteś na dobrej drodze aby mimo wszystko pomóc sobie.Podaj datę urodzenia jeśli oczywiście winy nie szukasz w całym świecie a głównie sobie zawdzięczasz ten stan i nie wykluczone że dostaniesz wskazówkę której nie udzieli ci żaden psycholog nie łódź się.M.

Gość gość
Masturbacja ,alkohol,narkotyki to wyłącznie ucieczka na chwilę z niepewnymi konsekwencjami to nie jest zdrowe wyjście nie polecam.

Gość gość
ok przyjelismy do wiadomosci co ci w duszy gra?

Gość gość
a ja mam was w d***e k***y głupie tfu no.rzygam na was na to wasze g****o warte życie bo taka jest prawda niestety no.rzygam tą planetą jakby była tylko odpowiednia technologia to bym się wyniósł z tego d****arskiego g****a dla ameb bez mózgu no.rzygam tym życiem tym gównem wokół siebie rzygam wszystkim jak leci że już czym rzygać nie mam nawet ja no.nienawidzę też was jakbym mógł to bym wam łeb ukręcił oczywiście wy wszyscy tylko w gębie albo też jak i tu w pisaniu tylko mocni ale jak w realu to dupa nic.wydelikacone bezmózgie d***** mam was w d***e rozszarpałbym was na g****o żeby miejsc nawet zabrakło na taki pluj g****a wyrzygany diabłu z d**y no.idealna cywilizacja no.przenieście się lepiej do lasu to was tam z przyjemnością zatłukę młotkiem na g****o rzucę was ja na ziemię i was będę kopał łomem w tył głowy na g****o wy suki z****** też was nienawidzę palcie się w piekle aaa!!!!!

Gość gość
Ludzie to gnoje i p****y, niektórzy nie powinni mieć prawa nosić miana człowiek

Gość gość
psychopaci...