Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwaniareczka

etiaxil, kto uzywa??????

Polecane posty

Gość cwaniareczka

pomocy, mnie baaaaaaaaaaaaaaaardzo swedzi jak ja go uzyje, jak sobie z tamy radzicie???

Gość MiradelllaKerr
oooj uzywałam ;) zazwyczaj gdy idzie wiosna przypominam sobie o nim ale bardzo nie lubię tej kuracji ;/ piecze swędzi , czasem nawet mam poparzoną skórę ;/ ale cóż to da się przezyc :)

ja przez ten deo kiedyś pół nocy nie spałam :D nawet zmyć się nie chciał, no ale nałożyłam po depilacji bo oczywiście nie chciało mi się czytać ulotki :D myślałam że umrę

Gość djdsdsdsjajadf
nalezy uzywac wtedy mniej, a tez bedzie skuteczny..ja czasami to tylko lekko musne i jest ok, swedzi tylko odrobinke, a nawet wcale, ale trzeba napradwe umiarkowanie uzywac...

Gość cwaniareczka
no ja ze dwa dni temu depilowalam, tak na ulotce. ale picze jak sam skur.........n

ja zawsze po depilacji depilatorem czekam 3-4 i bardzo lekko smaruję i czasem nawet chustkę przykładam żeby "zgarnąć" nadmiar kurcze mi to kiedyś skórę wyżarło ale co jak co efekt antypotowy rewelacja, nawet deo po 100-150 zł takiego nie mają a stosowałam różne

Gość cwaniareczka
a co w tym etiaxilu jest do cholerki ze on tak dziala????

Gość cwaniareczka
no chyba ja sie zaraz zadrapie na smierc!!!!!!!!!! co mam robic??? zmywac???

Gość Atri
Witaj. Ja też używam etiaxilu juz od 2 lat. I za każdym razem po nałożeniu swędzi i szczypie dlatego próbuję szybko zasnąc. Ja stosuje ten czerwony do skory normalnej. Kiedys uzywalam tego dla wrazliwej- niebieskiego ale w mojej opini jego zastosowanie trwalo o wiele krocej niz tamtego. Jakos trzeba przezyć :] Jak Cie bardzo ale to bardzo swedzi naloz moze sobie krem taki przeciw poparzeniom lub nawilzajacy. Kiedys tez nalozyłam pod rzad kilka razy i całą noc szczypalo i ryczalam z bolu.

Gość nnjhbsdb
powiem tak, jeśli piecze to najprawdopodobniej nie wysuszyłaś dobrze skóry pod pachami przed posmarowaniem ( bo zachodzi reakcja z wodą), a co do swędzenia to też tak miałam, ale po jakimś miesięcznym stosowaniu ( stosowałam co 2-3 dni) i wydaje mi się, że to normalne , że z upływem czasu są takie objawy, bo ten etiaxil to niezła chemia. Wtedy należałoby zrobić sobie przerwę i powrócic do normalnych antyperspirantów, ale jeśli swędzi już od pierwszych dni stosowania to znaczy, że masz bardzo wrażliwą skórę, więc lepiej z tego zrezygnuj. Z tego co widziała to jest jeszcze wersja etiaxilu do skóry wrażliwej.

Gość Carla Idaho
a mozna go uzywac w ciazy??