Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wicuś od grzybków D

Po czym poznać geja?

Polecane posty

Gość Wicuś od grzybków D

Hej po czym poznać geja, bo jakiś kolo się koło mnie kręcił i miał dziwne zachowania typu - patrzył na mnie jak ja na fajną laskę. A i sypia z kolegą w jednym łóżku, ale twardo deklaruje że jest hetero, ale jakoś mu nie ufam :/

a tak w ogole to skąd wiesz,ze sypia ze swoim kolega w jednym lozku? czyzbys spal z nimi? :p

Gość Wicuś od grzybków D
hehe raz mi się zdarzyło, ale spokojnie spokojnie miałem ołowiane kulki w du... dla bezpieczeństwa, gdy zapada noc wróg nie śpi :P

wicek to po co pytasz przyzwoitych ludzi po czym poznac geja? po prostu spojrz w lustro:p

Gość Wicuś od grzybków D
Ja jestem zatwardziałym hetero, mój dziadek był hetero moja babka byłą hetero, nawet mój ołówek jest hetero, przyznaje sie ze raz miałem kontakt homo, z serkiem homogenizowanym ale to tylko raz gdy byłem mały :P

Gość Jarek_K__
Skoro sam sobie wkładasz takie coś do D to pewnie sam jesteś gejem. Więc po co zadajesz to pytanie na forum ??? On na pewno nie jest hetero.

Jarek_K- popieram, ktos taki nie moze byc hetero:p a za chwile zalozy kolejny topic pt. "jak trudno mi byc gejem" buuuu!

Gość www.tnij.org/party2010
podobno po tym że nosi ubrania marki Lacoste:)

Gość Wicuś od grzybków D
Oj Jarek Jarek, to że w 1945 r. po Lenino wyje... 200 Niemców z kolegami to nie oznacza ze jestem homo :P

Gość Wicuś od grzybków D
Nigdy, raz poznałem fajną laskę, ach i ta upojna noc :D Jednak gdy rano wytrzeźwiałem, okazało się że to pleban z pobliskiej parafii, oj moje drogie dzieci tak to jest jak się leci an czarne sukienki :P

Gość Wicuś od grzybków D
ciii pamiętaj ludzi trzeba edukować, nie wszystko złoto co się świeci a du... bolała przez chyba miesiąc

Gość Wicuś od grzybków D
Więcej czułości dla bliźnich, znieczulica społeczna w tym kraju

Gość Wicuś od grzybków D
A zaraz idę abyś wiedziała nie czuła kobieto, człowiek ma ważny problem nie śpi po nocach i tak ma być traktowany, jak wygra Kononowicz to zrobi z wami porządek komuchy jedne