Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinka

mam problem z mężem pomocy!

Polecane posty

mój mąż mnie co raz częściej oszukuje najczęściej jeśli chodzi o picie widze po nim że pił mówie mu o tym a on i tak się wypiera i tak po tem są z tego nie złe awantury co mam rpbić pomocy?!

Gość wywal dziada za dzwi

mam to samo z moim-oni myślą że kobiety idzie zrobić w balona-robienie awantury nic nie daje(wiem to z autopsji),udaje po prostu ze to on ma rację,a niech się cieszy że zrobił ze mnie idiotkę.

Gość właśnie opycham się czekoladą
daj mu ultimatum i badz konsekwentna

poziomka33-to znaczy nie chcesz awantur i udajesz że ma racje ,to zawsze tak będzie postępował

Gość .EmOo eWelĆia
www.emo-ewelcia.blog.onet.pl

Gość dssvsv
skąd wiesz że nie pije nałogowo , jesteś specjalistką od alkoholizmu ?

Niewiem czemu mój mąż popija fakt mieszkamy z moją mamą i dwójką mojego rodzeństwa my i nasz synek,ale wkurza mnie to że kłamie i się wypiera nie umiem być obojętna ale mam już dość wiecznych awantur.

Gość wróżbita erotoman
A czy jak się niczego nie wypieram to nie jestem facetem z automatu?

Gość dssvsv
" chyba mieszkam z nim i wiem czy to nałóg czy tylko czasem wyskok " to powodzenia , akurat same obserwacje w początkowych stadiach choroby nic nie dają . Alkoholizm może zaczynac się zupełnie niewinnie i nie musi oznaczac picia codziennego.

ale ja chyba nie umiem być konsekwentna nie raz pakowałam go wyrzucałam z domu ale on przychodził obiecywał aja wierzyłam przebaczałam aż do następnego razu.

tylko ciekawe czy rozmowa coś da obieca przyrzeknie a później pewnie znowu zrobi swoje nie chce się z nim roztawać i to jest najgorsze.

Gość dssvsv
" zajmujesz się ludźmi z AA czy jesteś psychologiem-to dla ciebie kazdy kto wypije to juz jest nałogowcem a ty pewnie abstynentem/abstynentką jesteś-co za wykład na temat picia alkoholu. " Czytaj ze zrozumieniem , ja nigdzie nie piszę że on jest chory . Tylko że ty na 100 % wykluczasz tą możliwosc pomimon tego że on się zachowuje jak wielu alkoholików ---> ukrywa swoje picie przed innymi. nie stawiam żadnej diagnozy , zresztą twoja sprawa , twój facet jego picie , twój problem

ale jakie ja moge mieć zamiary czym mam go straszyć czy to wogóle pomoże a rozmawiać to rozmawiałam może nie aż tak na spokojnie ale zawsze i nic nie podziałało

Gość dssvsv
reagujesz emocjonalnie i gadasz głupoty :D miłej nocy

dssvsv udzielasz sie juz na innym topiku-nie chce mi sie z toba dyskutować-widze jestes najmądrzejsza w sprawach alkoholizmu,jeszcze jedno nie cytuj mnie na okrągło bo to nie ja mam problem z mężem tylko Paulina a ty przyczepiłas sie do mnie-akurat ja twoich rad nie potrzebuje i uświadamiać mnie też nie musisz.

widze że dzisiaj ciężko będzie o pomoc jeden głupi temat i kłutnie dość mam ich w domu może spróbuje jutro sięgnąć po pomoc ale dziękuje za dzisiaj.