Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolka00001

Bylam jego pierwsza

Polecane posty

Gość Kolka00001

Bylam z pewnym chlopakiem 4 miesiace. Mu strasznie na mnie zalezalo, ciagle mi to powtarzal, zreszta sama widzialam ze byl glupi na moim punkcie... Mowil ze nigdy do zadnej dziewczyny nie czul tego co do mnie. On tez byl moim pierwszym ale jakos wogole mi na nim nie zalezalo...;/ No i dlatego zerwal... ze mialam go w dupie itp. I wlasnie sie tak zastanawiam czy on dalej cos do mnie czuje , czy mu moze przykro i smutno ze juz z nie jestesmy razem i wogole.. ? Jak myslicie?

Gość NRD
nic nas to nie obchodzi

no jasne, zabije sie , ze go odrzucila Ksiezniczka na ziarnku grochu.

Gość Kolka00001
Ale ja sie na serio pytam. Ja nigdy sie nie zakochalam w zadnym chlopaku wiec nie wiem jak to jest, jak konczy sie zwazek z kims kogo sie kochalo...

powiem ci tak ... też takie coś miałam ale to ja z nim Zerwałam ;( .. teraz to się strasznie źle czuje ;( on mi jest ciągle na sumieniu ;( ... spotykam sie z nim ale z nim nie jestem ;( ... poczekam jeszcze na niego żeby dał mi tą szansę ;( Ty tez poczekaj .. i podaj pierwsza rękę :) ja tak zrobiła i on powiedział że się zastanowi i że da mi znac i że jest bardziej na tak :):) mówie ci rób tak :) powiedz jak to zadziałało :p pa :)

Gość gratulujemy
Niniejszym zdobylas tytul dyzurnej egoistki i idiotki kafeterii

Gość Kolka00001
czemu niby ?

przepraszam bardzo .. w miłości główną rolę gra uczucie :) .. jeżeli nic nie czujesz do tej osoby to musisz z nią zerwać im szybciej tym lepiej ... ... mówie

22:32 [zgłoś do usunięcia] princess_punky (lawinia-reich@wp.pl) princess_punky@tlen.pl'; chyba nawet nie wiesz co to znaczy miłość patrz dziecko co do mnie piszesz;) niektórzy nie zauważą ironii nawet jak się o nią potkną :classic_cool: