Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfewfewf

dlczego ja mam czasem takie pojebane życie?

Polecane posty

Gość fewfewfewf

wszyscy mnie obrażają matka mi ubliża bez powodu , a szukałam u niej wsparcie to powiedziala mi ,, zamknij mordę" przed chwilą. Mój facet też mi ubliża bo mu na to pozwalam może dlatego ,że przyzwyczailam się ,że wszyscy mi ublizają od dziecinstwa matka np... Dlatego mam się za zero bo moi rodzice nie widzieli we mnie żadnych wartoci teraz jestem na studiach nie mam przyjaciol bylam dzi**a w pewnym sensie. Dlaczego tak jest?

Gość fewfewfewf
bo niby rodzice daja mi kase na studia i mi pomagaja ,ale co z tego jak mialam przez nich spieprzone zycie? Nie nie tylko przez siebie bo dziecinstwo tez mialam spieprzone. Chodzilam zaniedbana bylam wysmiewana przez rowiesnikow bo mialam rozne fobie bylam bita przez matke. ojciec tez nie umial mnie wychowac. Nikt mnie ngdy nie chwalil matka wyzywala sie na mnie psychicznie i fizycznie. Potem jak mialam 16 lat chcialam sobie odbic to wszystko zaczelam umawiac sie z byle jakimi facetami za kase calowalam sie z kazdym na dyskotekach bo nie czulam swojej wartosci i nadal nie czuje mimo ze mam juz 21 lat...Moj ojciec widzial jak matka mnie traktuje ale mowil jej tylko ,, nie bij jej po glowie bo zrobisz jej krzywde" a tak to wogole nie reagowal... a teraz mam problemy w kontaktach z ludzmi i to powazne nie potrafie byc odwazna , otwarta.. mam sie za zero. jak to zmienic?

Gość fewfewfewf
up

przeczytaj ksiazke Adama Easona "docenic siebie i wlasna wartosc", a poza tym radze ci spotkac sie z dobrym psychologiem. serio.

Gość fewfewfewf
up

Wszystko zależy tylko od ciebie! To przez twoje podejście do samej siebie jesteś tak traktowana. Psycholog to dobry pomysł. Powie ci jak się zmienić.