Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .n.i.k.a.

jaka pozycja do minetki

Polecane posty

Gość .n.i.k.a.

pytanie do facetów, jak lubicie to robic? no i rowniez do kobiet, jak to wyglada u Was a pytam dlatego, bo moj facet chce mnie tam calowac wtedy kiedy jestem "na czworaka" a on jest za mna albo pode mna, tylko kurcze ja mam co do tego mieszane odczucia, bo wtedy jest jakby "blizej odbytu" i mnie to krepuje... (przepraszam za sposob w jaki Wam to przedstawilam:p) ma ktos tak jak ja?

A po co w ogóle Ty się tym przejmujesz? To on chce to robić, chyba wie co robi, więc daj se na luz!

Gość masz szczęście ze w ogóle
chce!

Gość gagatka18
ty w tym czasie zajmij sie jego mieczykiem.

Gość .n.i.k.a.
tylko ze jak to robi wlasnie tak "odwrotnie" to caly czas bije sie z myslami bo z jednej strony jest mi jeszcze przyjemniej niz normalnie a z drugiej czuje sie wlasnie troche zazenowana i nie potrafie myslec jedynie o przyjemnosci hmmm... wiec nie mam sie czym przejmowac i tylko ja mam takie urojenia

Gość .n.i.k.a.
ktoś jeszcze??

Gość mój też tak chciał
ale mu nie dałam - widocznie moje "urojenia" sa takie same

A ja robię swojej kobiecie minetkę normalnie i też od "tyłu" i jest fajnie nie ma żadnych oporów :)

Gość boond
ja tam swojej żonie dogadzam w każdej pozycj jaka jest tylko możliwa 69 nie wazne czy jestem na dole czy na górze lecz wole byc na dole jest lepszy dostęp i latwiej o orgazm łechtaczkowy na boku nawet kleczy mi nad tważą jak tylko mamy na to ochote wiec dziewczyno nie martw się tym to cała przyjemności ale może połuż sie wygodnie na wznak i wtedy niech cie pieść do woli

Gość .n.i.k.a.
IceBreaker: "ja np lubie 69 na stojaco..." zapytam z ciekawosci, czyli jak? ;)

Gość 69 na stojaco
wyglada to tak, ze facet staje na rekach i kobieta stoi przed nim, ewentualnie trzymajac go za stopy, a dalej to juz wiadomo, super pozycja, szczegolnie polecam niewysportowanym

Gość zboczek_na_102
usiadz mu na buzi i steruj cialem gdzie chcesz byc lizana, oszczedzisz tez przy tym jego kregoslup szyjny a w momencie szczytowania moze i jemu sie jakis soczek do buzi dostanie.

Gość Ssammiecc
Ja powiem tak z każdej strony smakuje tak samo

Gość gość
Zboczek zgadzam się z tobą

Gość gość
Up

Jeśli Tobie ta pozycja sprawia przyjemność to w czym problem? Że za blisko pupy??? To ile Ty masz lat, że jeszcze nie wiesz, że mężczyźni uwielbiają damskie tyłeczki oglądać, pieścić, lizać. 

Uklęknij, rozluźnij się i powiedz do niego szeptem: Lubisz tak kotku? Masz ją tak jak chcesz. Wyliż mnie dokładnie...

Seks jest piękny, gdy jest właśnie taki, nieskrępowany.

Gość gość
9 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Jeśli Tobie ta pozycja sprawia przyjemność to w czym problem? Że za blisko pupy??? To ile Ty masz lat, że jeszcze nie wiesz, że mężczyźni uwielbiają damskie tyłeczki oglądać, pieścić, lizać. 

Uklęknij, rozluźnij się i powiedz do niego szeptem: Lubisz tak kotku? Masz ją tak jak chcesz. Wyliż mnie dokładnie...

Seks jest piękny, gdy jest właśnie taki, nieskrępowany.

Każdy sposób który doprowadza ją do "powodzi" jest dobry, lubię normalnie czyli klasycznie, lubię jak siedzi na brzegu fotela a nogi ma na oparciach dla rąk, rękoma od czasu do czasu pieszczę jej piersi , a ona ma dłonie w moich włosach.  Jak dochodzi to mocno mi głowę dociska i zaciska nogi, doskonale wtedy czuję jej drżenie całego ciała.

Gość gość
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Każdy sposób który doprowadza ją do "powodzi" jest dobry, lubię normalnie czyli klasycznie, lubię jak siedzi na brzegu fotela a nogi ma na oparciach dla rąk, rękoma od czasu do czasu pieszczę jej piersi , a ona ma dłonie w moich włosach.  Jak dochodzi to mocno mi głowę dociska i zaciska nogi, doskonale wtedy czuję jej drżenie całego ciała.

Masz fajnie, a ja? Nic.

Gość gość
Dnia 31.01.2010 o 00:20, Gość .n.i.k.a. napisał:

pytanie do facetów, jak lubicie to robic? no i rowniez do kobiet, jak to wyglada u Was a pytam dlatego, bo moj facet chce mnie tam calowac wtedy kiedy jestem "na czworaka" a on jest za mna albo pode mna, tylko kurcze ja mam co do tego mieszane odczucia, bo wtedy jest jakby "blizej odbytu" i mnie to krepuje... (przepraszam za sposob w jaki Wam to przedstawilam:p) ma ktos tak jak ja?

Łał fajnie dziewczyna ma a mój to taki mizerny w tych sprawach😭.

Gość gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Łał fajnie dziewczyna ma a mój to taki mizerny w tych sprawach😭.

Wyliżę do białej kości, daj namiary .