Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krnq

Podobaja sie wam faceci z kwadratowa szczeka

Polecane posty

Gość krnq

Witam drogie panie. Czy podobaja sie Wam faceci z kwadratowa szczeka? Zarostem? ;]

Gość Titianea
Absolutnie , ani ta szczeka ,ani zarost.

Gość krnq
jak u aragorna ;]

''Z tego co wiem taka szczeka swiadczy o wysokim poziomie testosteronu wiec powinna sie podobac wiekszosci'' O wysokim poziomie testosteronu mogą świadczyć też rozstępy na klatce piersiowej i bicepsie,kiedy skóra nie zadąża ''rosnąć'' tak szybko jak mięśnie i co to też może sie podobać?:classic_cool:

Gość krnq
wiem, ze milosc jest wazna, blebleble. Ale czy zwracacie uwage na facetow z 2dniowym zarostem i kwadratowa szczeka? Np. w tramwaju?

no tak, teraz się wydało, że cała moja miłość to kombinacja jego zarostu i szczęki... :o dlatego ten cwaniak łaził z kilkudniowym zarostem.. wyrwać mnie chciał na szczękę 😭 a ja się nabrałam na tę niby wrażliwość i dobre serce :o jaka jezdem gópia !!!😭

Gość olka b
o tak tak tak !!! zdecydowanie kilkudniowy zarost jest bardziej pociągający :) (ale nie u każdego niestety, nie wszystkim pasuje)

Gość krnq
a doleczek w podbrodku?

Gość Anq25
nie podoba mi sie geba jak łopata....

kumpel wróci, a welon w zaświatach :classic_cool: jak tylko będę miała własny dom (co może nigdy nie nastąpić) założę 200-litrowe akwarium :) akwarystyka jest jednym z moich zdechłych hobby. a w najlepszych czasach miałam 2 akwaria i PRAWIE rozmnożyłam prętniki karłowate :classic_cool:

Kudłate? Myślałem nad szynszylem, ale narazie nie wiem... U rodziców na wsi mam kudłatego psa. Kundel, ale słodki(kocham Cie Krecik❤️), za trzy tygodnie będzie miał szóste urodziny:classic_cool: Ja jestem początkującym akwarystą.

Gość dsfs
nie lubie kotow :-O bo gryzonie zra a ja lubie gryzoniki: myszki, swinki morskie, kroliczki, szynszyle :-D no i piesole. moj 18 lutego bedzie mial juz 2 latka :-)

wszystkie zwierzęta są fajne, ja koniecznie muszę mieć akwarium i psa :D i może jeszcze mężczyznę, ale tylko dobrze ułożonego :P dobranoc :)🖐️