Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krnq

Podobaja sie wam faceci z kwadratowa szczeka

Polecane posty

Gość gość
Szczeże, to mi się podobają strasznie faceci z kwadratowymi szczękami i 2 dniowym zarostem!!!! Mmmhhh... normalnie Bosko! :D

Gość gość
no raczej :D kwadratowa szczeka kojaryz się z meskoscia chyba ze facet ma ladne rysy to nawet i trojkat może być sexy; d

Gość gość
taki zarys jak ma brad pitt jest bardzo meski

Gość gość
Po swoich doświadczeniach zwiewam od facetów z nawet nieco kwadratową szczęką, a tym bardziej jeśli jeszcze mają dołeczek w podbródku. Bo tacy przede wszystkim nie szanują kobiet, uważając, że mogą mieć każdą. O wiązaniu się nie myślą, albo myślą raz i na krótko (rozwód), a potem biegają od kobiety do kobiety dumni jak pawie. Kończy się to tym, że na stare lata budzą się z ręką w nocniku i są sami, płacząc, że nikt ich nie chce.

Gość gość
A, zapomniałam jeszcze dodać. Co z dołeczkiem w podbródku to notoryczni zdradzacze.

Gość gość
Jestem przykładem na to że jak jest się brzydkim to i kwadratowa szczęka nic nie da.

Gość gość
2:21 Szkoda ze tak uogólniasz. Mam kwadratowa szczękę ale nie skaczę z kwiatka na kwiatek. Wręcz przeciwnie,zaliczenie kobiety zawsze było dla mnie tylko dodatkiem do czerpania przyjemności z przebywania z nią.