Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28-latka..

Nie umiem korzystać z życia

Polecane posty

Gość 28-latka..

przeglądam fotki znajomych na nk i widze, jak moje życie kiepsko wygląda,wiem, ze tam się ludzie chwalą itp. ale to nie zmienia faktu, ze mają swoje rodziny, dzieci, wyjeżdżają na wycieczki, robią jakieś wypady z przyjaciółmi, wycieczki rowerowe, kursy tańca itp. a ja nie mam NIC, nie robię nic innego poza pracą. jetsem jeszcze młoda, a nic nie robię by się bawić, zwiedzać itp.Mieszkam sama i poza pracą nie mam innego życia, tylko to przed TV. Wiem, ze to strasznie smutne i żałosne, ale nie umiem i nie mam w sobie siły żeby to zmienić... nie wiem jak... i nie wiem jak się do tego zachęcić

Gość ihaaaaaaaaaaa
zajmij sie czyms anie ogladasz nedzne fotki

rozwalacie mnie już z tą naszą klasą :D wiadomo, że koleżanka nie da foty jak szoruje podłogę i gotuje mężowi obiad, tylko jak odstawiona idzie na imprezę raz na jakiś czas, ale żeby się tym od razu tak podniecać? 😴

Gość 28-latka..
no dobra, ale ona jednak idzie na imprezę raz na jakiś czas, a ja nie :-O przecież wiem, ze nie chodzi na imprezy codziennie :-O dziwni jesteście z tą wasza oklepaną krytyką

Gość
ja mam męża a na imprezy też nie chodzę ;) tzn. chodzę sporadycznie ale swego czasu miałam na n-k fotę z jakiejś imprezki, bo fajnie wyszłam ;) tak, że wiesz... pozory mylą :p

Gość fghfghf
potnij sie

Gość 28-latka..
ale ja nienawidzę oglądać ludzkiego szczęścia i zawsze mnie to boli jak widzę że inni się cieszą

Gość mądrość życiowa
po prostu jesteś bierną larwą, leniwym małpiszonem żyjącym marzeniami, zamiast normalnym życiem, lecisz po najmniejszej linii oporu, każdy będzie się z Tobą nudził, facet, dzieci i koleżanki, a kot z nudów odejdzie do sąsiadki. taka jest prawda czasu i ekranu :classic_cool:

Gość mądrość życiowa
ze mną nikt się nie nudzi nawet sąsiad za płotem :classic_cool:

lubisz się użalać nad sobą ??? bo siedzisz oglądasz n-k i co ? biadolisz jaka jesteś sama nieszczęsliwa :O dziewczyno opanuj sie kto ci nie da wyjśc na rower czy do siłowni ? ( może tam ponzasz faceta) jak ty siedzisz w domu to jak masz poznac zycie ?

Gość a ja mam podobnie jak autorka
tylko ostatnio nie pracuje wiec nie mam nawet kasy na rozrywki. nie mam faceta znajomi maja juz swoje rodziny(jestem po 30stce) wiec wiadomo nie maja czasu na to zeby swoj wolny czas spedzac akurat ze mna. jak maja wolny weekend to spedzaja go zazwczaj ze swoimi partnerami, mezami dziecmi. a mi tylko komputer pozostal i tv. nawet na spacer czasami nie mam z kim pojsc a chodzenie samemu jest takie dolujace

Gość 28-latka..
co za głupie podszywy :-O i kto tu nie ma pomysłu na życie? nie znacie mnie, ale macie tę satysfakcję, ze dowalicie i z głowy, prawda? Lepiej się czujecie? Nic nie robię poza pracą , bo zwyczajnie nie mam czasu i sił po pracy i to mi przeszkadza, ze zostaje mi tylko TV. mam własną firmę i w ciągu tygodnia pracuję od rana do wieczora, a w weekendy mam dość wszystkiego i staram się odpoczywać w domu i tak jest mi dobrze, chociaż widzę, ze to zamknięte koło. Nie oglądam fotek na nk codziennie, nawet nie mam tam konta, ale wczoraj przez przypadek oglądałam z konta siostry, bo coś mi tam pokazywała. Nie sądźcie innych swoją miarą, jeśli wy przesiadujecie tam całymi dniami to nie znaczy, ze inni też tak robią :-O

Gość fghfghf
masz wlasna firme o jej.Teraz kazdy ma wlasna firme. wydoroslij

" ale ja nienawidzę oglądać ludzkiego szczęścia i zawsze mnie to boli jak widzę że inni się cieszą " skoro jesteś taką wredną wydrą, to na pewno zostaniesz starą panną :classic_cool:

no jak ci sie nie chce w weekend gdzieś wyjśc to do kogo masz pretensje że żyjesz NUDNO ???

Gość 28-latka..
a ja mam podobnie jak autorka ---> ja np.nie mam z tym problemu, ze idę sama na spacer, nie dołuje mnie to, tylko to, zę nie mam czasu na ten spacer a jak mam (czasem w weekendy) to nie nie mam ochoty wychodzić do ludzi, bo chcę odpocząć :-O Rozumiem, ze nie masz kasy na rozrywki, ale uwierz mi, ze gdybyś ją miała to pewnie nie miałabyś czasu ani ochoty na nic poza siedzeniem w domu. Ja dobrze zarabiam, ale co z tego, skoro nie mam kiedy korzystać z tych pieniędzy, nawet zakupy robię przez internet, bo nie mam kiedy iść do sklepu.

Gość 28-latka..
fghfghf ojej a ty msz firmę???? widać, ze nie masz nawet zielonego pojęcia o tym.

Gość fghfghf
dobrze ze ty masz pojecie

Gość
skoro wybrałaś karierę, nie dziw się, że jesteś samotna... który facet zaakceptowałby, że masz dla niego czas ewentualnie w weekendy? koleżanki - może biedniejsze, ale przynajmniej mają jakieś jasne punkty w tym beznadziejnym życiu, Ty masz za to kasę i pretensje :p ale nie martw się - możesz to zmienić :D

Gość boze javy tępi ludzie tu siedz
siedzą!!! :-O żal mi was. nawet nie potraficie zrozumieć co autorka pisze i co przezywa, tylko prosto z mostu krytykujecie :-O a sami doskonale wiecie, że nie jesteście lepsi :-O ja Cię rozumiem, bo też pracuję w swojej firmie cały dzień i w weekend nawte nie mam ochoty nigdzie wychodzić z domu, ubierać się i iść do ludzi, bo zwyczajnie chcę nabrać sił i odpocząć. Takie są minusy kreatywnego życia, a ci co siedzą na stołkach na etacie i nic nie robią, a kasa leci NIGDY tego nie zrozumieją ile trzeba się napracować, zeby dostać jakiś grosz, ale tacy na forum sa namądrzejsi, którzy w pracy piją tylko kawki i jedzą ciasteczka, to tacy mają siłę na aktywnośc po pracy. Jak człowiek pracuje uczciwie i ciężko to siły już powtem nie ma i ja cię rozumiem i podziwiam

Gość 28-latka..
nie mam problemu z tym, ze jestem samotna! ludzie czytajcioe ze zrozumieniem! Nie znacie mnie i nie wiecie dlaczego jestem sama :-O jesteście odrażający!!! ale jeśli kiedyś wasza miłość zginie w wypadku to będziecie na pweno dużo bardziej aktywni i zadowoleni z życia :-O żegnam to denne towarzystwo, pławcie się dalej w swoim jadzie

Gość fghfghf
urazilismy ksiezniczke Ja sie tylko pytam krolewno na jakim ty swiecie zyjesz. Bo firma nikomu nie zaimponujesz

Gość 21typ
dokladnie jak powyzej

Gość
OMG, wyczuwam ogromne pokłądy negatywnej energii ;) nie wściekaj się tak, podajmy sobie ręce i zaśpiewajmy "Szansę" :p

Gość 25latkaaaaaaa
Autorko mam w sumie podobnie ale jednak nie umiem oprzec sie wrazeniu ze masz pretensje do wszystkich na okolo zamiast do siebie! Czego wlasciwie oczekiwalas piszac tu na kafe o tym wszystkim?

Gość TYTUŁ
dziwni jesteście, czy ona chciała imponowac firmą??? napisała tylko, ze nie ma przez nią czasu :-O naprawdę jakieś dziecko się nudzi autorko i dogryza innym w przerwie między zadaniem domowym z matematyki a polskim :-O Tu nie warto rozmaiwać o swoich problemach, bo tu większośc to dzieciaki na poziomie poniżej normy wiekowej

No doskolnale Cie rozumiem. Moje zycie to prac i zajmowania sie cótreczką. I koniec, zero rozywki, zero korzystania z zycia. I to wcale nie jest uzalanie sie nad sobą jak pisząco niektórzy... Kazdy rozumie to na swój sposób. Chciałabym pójsc na basen, aerobik, do kina ale jak przyjdzie co do czego to nie moge sie zebrac jakos. i tak w kółko.