Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaabaa

jaki krem do twarzy?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaabaa

mam bardzo alergiczną twarz, gdy użyje jakiegoś (złego) kremu zaraz wychodzą mi pryszcze lub moja skóra staje się szorstak, czerwona i swędząca, już mam tego dość! postanowiłam więc zainwestować w jakiś lepszy krem, kupilam krem firmy babor ale niestety też mnie uczulił:( czy ma ktoś taki problem jak ja? może znacie jakieś firmy co produkują dobre kosmetyki do twarzy (takiej twarzy jak ja mam), a tak dokladnie jestem zainteresowana przede wszystkim KREMEM ale również tonikiem, żelem itd Bardzo prosze o pomoc irady... Ps. używałyście może kosmetyków firmy payot lub thalgo? (krem) mam nadzieje że forumowiczki kafeterii pomogą mi wyjść z tego problemu;) Licze na Was

Gość aaaaaaaaaaaabaa
nikt nie pomoże?

Gość dziewojjja
ja mam podobny problem. Używam serii nawilżającej ROC albo AA

Gość gorska sciezka
A ile masz lat, autorko? Również mam delikatną cerę, dlatego stosuję kosmetyki firmy guinot (mają rewelacyjne kremiki nawilżające i odżywcze) i phyris. Możesz tez popytać w aptece (najlepiej wziąć próbki. Ja w ten sposób weszłam w posiadanie fajnego kremiku z Avene - rewelacja!!

Gość ja_myszka_2010
Miałam podobny problem. Z pomocą przyszła nowa seria kosmetyków Eva Natura Komfort Młodej skóry 18+. Bardzo fajna seria kosmetyków, która ma zbawienne działanie dla skóry. Kosmetyki te świetnie oczyszczają, nawilżają skórę twarzy, a także zabezpieczają ją przed działaniem czynników zewnętrznych takich jak dym papierosowy, czy klimatyzacja.

Gość kobiecakobietkano1
polecam firme la roche posay - dostepna w aptece, niedroga i maja i zele i toniki..choc skoro masz skore alergiczna wybralabym plyn micelarny z tej firmy.