Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielbicielkanieśmiałych18

Jak zachowuje się nieśmiały zakochany chłopak?

Polecane posty

Mam do was pytanie. Jak zachowuje się nieśmiały zakochany chłopak? Jakie daje sygnały dziewczynie że coś do niej czuje?

Proszę pomóżcie mi. Bo jest taki jeden nieśmiały chłopak i chciałabym wiedzieć czy sygnały które mi wyszła znaczą że mu się podobam.

Gość mądrość życiowa
zazwyczaj jest to Breil lub zajączki lusterkiem :classic_cool:

Gość kurcze eh
z nimi to jest ciężko, bo zwykle nic nie robią. Chyba, że go znasz, to stara się przebywać w Twoim towarzystwie, stara się uśmiechnąc :) musiałabyś go bliżej poznać

Bo to jest brat mojej koleżanki. Wiele razy jej mówiłam że on to fajny chłopak, ładny. I ona mu to kablowała. I mówiła że on mówi że też fajna jestem. Znam go trochę z opowieści koleżanki. Że lubimy ta sama muzykę i zespoły, niektóre filmy, czasem podobne określenia używany, a nawet jedzenie lubimy. On patrzy się na mnie takim dziwnym wzrokiem, a jak na niego spojrzę to ucieka wzrokiem. Ostatnio już tak nie ucieka tylko cały czas się patrzy nawet jak ja go przyłapie. Parę razy zauważyłam że nawet fryzurę sobie poprawia jak mnie zobaczy co mnie rozśmiesza. Jak oceniacie jego zachowanie?

Gość kurcze eh
może wyjdzcie w większym gronie gdzieś razem, Ty, kolezanka, jej brat i jeszcze inni, żebyście się mogli poznać:)

Hmm ciekawy pomysł:-) najgorsze jest że w jego obecności nie potrafię nic powiedzieć :-( ale przy jego siostrze może będzie inaczej:-)

Gość Patuchna456
mnie taki jeden śledzi któren mi się nawet podoba tylko że my nie gadamy bo on jest w 1b a ja 1a jak mamy razem angielski i francuski to się na mnie patrzy