Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oaaaaaaaaaaaa

Ciąża przez palec?

Polecane posty

Gość oaaaaaaaaaaaa

4 DNI PO SKONCZENIU OKRESU UPRAWIAŁAM PETTING Z CHLOPAKIEM.. - NIE MIAŁ WYTRYSKI jednak boje sie ze mógł niechcący dotknąć tego płynu przed wytryskiem a pozniej wsadzał mi palec.. chociaż uważalismy, dostałam normalny obfity okres jak zwykle , spóźnił sie jeden dzień MIMO TEGO WSZYSTKIEGO BOJE SIE ZE MOGE BYĆ W CIĄŻY BO WMAWIAM SOBIE RÓŻNE OBJAWY ;/ KTÓRE WYCZYTAM NA RÓŻNYCH FORACH NA NECIE... dodam ze owulacje mam normalnie też jestem dziewicą.. strasznie sie boje , prosze o odpowiedz .

Dziewczyno ile Ty masz lat, mam nadzieje że nie 15. Najpierw dokształć się troszkę w temacie a dopiero potem zadawaj mądre pytania. Jak możesz być w ciąży skoro dostałaś okres? No nie możesz być. Po drugie - radzę się zabezpieczać z partnerem koniecznie i porozmawiaj z nim w tym temacie bo inaczej to nie widzę radości z przyszłego współżycia tylko wieczne banie się - a i po co? Po trzecie - seks to nie zabawa i przyjemność ale przede wszystkim odpowiedzialność która dotyczy obojga partnerów a nie tylko Ciebie. A okres przesunął się...bo nerwy masz i stres w tym temacie.

Normalnie jak przeglądam od czasu do czasu to forum to wierzyć się nie chce ze taaaakie głupoty ludzie piszą

Gość psst
no ja jak czytam to też czasem aż mnie szlag trafia z ludzkiej głupoty. I też się zastanawiam czy tu piszą jakieś 13-15l. dzieci :/ Jednak pamiętam, gdy zaczęłam krwawić, byłam przekonana, że ot, mimo ciąży, okres :). Okazało się, że ciąża jest zagrożona a to wcale nie był okres.. Ale wtedy byłam młoda i... i mimo tego, że wiedziałam, że krwawienie może oznaczać ciążę traconą bądź zagrożoną, powtarzałam sobie, " no jak to, to na pewno nie mogło sie zdarzyć akurat mnie". pzdr i więcej rozumku życzę:)

Laska weź nie panikuj:):):):)....za chwilę ktoś spyta czy przez wytrysk do ucha można zajść....nie z pewnością nie jesteś:)