Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOlofialnie

mam pomysł

Polecane posty

Gość KOlofialnie

chcialabym w ciągu 2tyg. czyli od jutra za siebie się wziąć :) i mam pewne postanowienia co do siebie... może się komuś przydadzą:) po 1. z wygladu przypominam słodką dziewczynkę której wystarczy komplement powiedziec i juz będę w niebo wzięta .. mam zamiar to zmienić :O w ogole się nie maluje,a dzisiaj pod wieczór jak sobie oglądne jakis ciekawy film zrobie sobie sama makijaż i po próbuje rózne kombinacje co do mnie pasuje,a co nie:) jutro lece sobie tak o na drobne zakupy chce jakies bransoletki pokupować,moze torebke,lakiry do paznokci(czarny,bordowy,kremowy) to też doda mi troche ostrości a głównym moim zamiarem jest schudnięcie 3kg w ciągu tych 2tyg. wiem,ze będzie mi cięzko bo nie mam nadwagi,ale chciałabym troche po prostu popracować nad sobą,czyli będę jeść zdrowe i syte śniadania,ale przed nim pić na czczo wode z sokiem z cytryny :) dzisiaj sobie zrobie maseczke na twarz z alg i troche pokombinuje ze sobą.. macie jakies pomysły co można pozmieniać w sobie? chyba każda z nas ma taki moment kiedy chce nagle coś zmienić:) mi np. strasznie przeszkadza,ze jestem zbyt wrażliwa i uczuciowa ,a przez to wydaje sie niedostępna i zamknięta w sobie ..i mam głównie kolezanki no i z 3dobrych kolegów:) a chciałabym w koncu być w związku chociaz jestem jeszcze młoda :) Obudzcie się jest taka piękna słoneczka zima:D czas się wziąć za siebie bo nim się obejrzymy ,a nadejdzie wiosna :) trzeba nogi pokazać w końcu ! a jakos w przyszłym tyg. jade do innego miasta na jakies większe zakupy i mam zamiar zmienic troche styl bo do tej pory wiecznie nosiłam seterki róznego rodzaju,długie,kolorowe,słodkie ,pastelowe,czarne rózne.. a teraz chce sobie jakąs sukienke w kwiaty sprawić do cxzarnych rajstop i kozaków ,jakies zwiewne koszule wiązane pod biustem cos w tym stylu :)) dajcie mi energii troche błagam ! :D bo znając siebie zaraz się rozmyśle i rzuce moje wszystkie plany w kąt i będę tkwić w łóżku,albo jeść kaloryczne rzeczy :O

Gość OlaJemioła_
podoba mi sie Twoje podejscie:) szkoda,ze mam depresje zimową :O nienawidze zimy i nic tego nie zmieni... nie mam sił na nic i serio leże cały dzień w łóżku