Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martullllaaaa

WYSYŁANIE PACZEK

Polecane posty

Gość martullllaaaa

Muszę wysłać pewną przesyłkę o wymiarach 160x230, niestety nie posiadam koperty o takim wymiarze lecz o wymiarze ok. 210 x 297 (A4) . I zastanawiam się, czy mogę wysłać przesyłkę w nieco większej kopercie, czy raczej nie, bo musi znajdowac się ona nieruchomo, i nie może 'latać' w kopercie?? Jak to jest z tym wysyłaniem paczek? Dodam, że jest to książka.

Koperta moze byc wieksza od przesylki,przeciez to niczemu nie przeszkadza.jedynie oplata bedzie wieksza bo wiadomo-im wieksza koperta tym ciezsza ;)

Gość martullllaaaa
no nie wiem dlaczego :p pytam się, bo nie chchę przy okienku być odesłana ' z kwitkiem' że cos źle :p raz mi nie przyjeli, ze względu na to, że taśma poobklejałam.., lecz adres było widać i niczemu to nie przeszkadzało...więc nie wiem dlaczego? Dlatego teraz wolę się spytać ...

Gość problem z kamerka
kup koperte babelkowa. dobrze unieruchamia. ja tak nawet zdjecia wysylalam zeby sie nie pogiely. jest lekka .

Gość martullllaaaa
mam taką, tylko większą niz przedmiot w środku:P Ostatecznie mogę kupic kolejną mniejszą, bo to nie majątek, buahaha:D jednak zależy mi na ekspresowym wysłaniu w poniedziałek wcześnie rano a jednak jak mam jeszcze latac za kopertami itp. to jednak trochę mi to zajmie czasu, także nie wiem czy kupować czy mogę tak wysłac :D

Gość koooooooo
nie wiem nie wysylam:D

Generalnie jak powiesz na poczcie, że chcesz wysłać coś co może ulec uszkodzeniu , to ci pani w okienku powie, że nie dostaniesz takiej gwarancji. Wydaje mi się, że można dostać mniejszą kopertę, a jeżeli nie to spróbuj tą rzecz do czegoś jeszcze wsadzić, a dopiero potem zapakować do koperty tej większej.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
A jak zechcesz wysłać kolczyki, to będziesz szukać koperty 2x3cm??