Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emplojka

Siedze z nim za granica nie wiem czy jest sens..?

Polecane posty

Gość emplojka

Jestem bez pracy szukalam niestety nikt mnie nie chce przyjac , bo nie mam wieloletniego doswiadczenia :( a ja mam tylko 7 miesiecyi musze znac bardzo dobrze jezyk z zawodu jestem kosmetyczka Szukalam nawet innej pracy jako kelnerka niestety nie mam pozwolenia na prace:( Nie mam kasy na szkolenia na czarno juz nie chce pracowac Mam ochote sie spakowac zostawic chlopaka z ktorym mieszkam juz 4 lata za granica bo mam dosyc tego siedzenia w domu gotowania sprzatania i tak wkolko...

Gość fcndjksa
a gdzie mieszkasz, ze pozwolenie na prace musisz miec?

Gość emplojka
wieden

Gość zdolowana....
witaj ja mam dokladnie to samo mieszkam juz 2 lata za grnica i nie moge znalezc pracy..mam tego juz dosyc wykanczam sie..wpadlam w depresje niechec itd...mam nieraz ochote sie spakowac i wyjechac..co mam robic..chcialam abysmy sie przeprowadzili do wiekszego miasta abym mogla znalesc prace ale on nie jest chetny na to a ja sie mecze mam tego dosc zero kolezanek sama siedze w domu co zrobic mam..zycie ucieka a ja siedze tu jak.....ciezko...

Gość taka jedna pyytajaca
dlaczego wasi faceci nie chca sie przeprowadzic czy to do innego kraju, czy miasta?

Gość eEuforia
A wiec i ja sie przylacze do siedzacych w domu. Ja co prawda nie mam az takiego stazu jak Wy, by jestem dopiero 2 miesiace ,ale tez nie wiem czy jest sens siedzenia w tym panstwie. Nie mam pozwolenia na prace (USA), calymi dniami siedze w domu i to mnie przeraza :(. Mam juz samochod, ktory stoi pod domem ale co z tego, jak boje sie sama prowadzic (w PL smigalam swoim autem), bariera jezykowa mnie przeraza . Co z tego, ze na studiach w PL z anglika mialam 5 jak teraz praktyka robi swoje. Poza tym facet - z dnia na dzien mnie coraz bardziej denerwuje. Widze, ze bardzo roznimy sie od siebie i mentalnie i intelektualnie :( Ach..................pozalilam sie troszeczke :)

Gość sprzatc kazdy moze
zawsze cos wpadnie, ale zapewne duma nie pozwala bo co powiedza inni? znam duzo takich co sie smieja ze sprzatania ale sami by to robili za te srednio $13- $20 na godzine...... zalezy czy na siebie czy na szefa.....