Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana...dfgerg

Spóźniający się okres!

Polecane posty

Gość Załamana...dfgerg

Cześć dziewczyny. Może mi któraś coś doradzić? Może któraś z Was miała podobnie i jak to się skończyło? Otóż w tamtym miesiącu okres dostałam 23 grudnia. Dziś mamy 31 stycznia,a ja nadal nie mam okresu. Współżyłam w tym miesiącu jakieś 3 razy z facetem. Zabezpieczamy się, gdy dochodzi do stosunku... Pieścił trochę moje narządy płciowe swoim penisem... Na zewnątrz... Gdy zrobiło się 'mokro' natychmiast wycierałam się... Nie doszło do stosunku bez... Okres się spóźnia... Postanowiłam zrobić test, pierwszy wyszedł negatywny... Po kilku dniach zrobiłam następny, on również wyszedł negatywny. To dlaczego nie mam okresu? Możliwe,że jestem w ciąży,a test tego nie wykazuje? Niech ktoras sie wypowie :(

Idź do ginekologa. Może jesteś w ciąży, a może masz jakieś zaburzenia np. po przeziębieniu.

Gość Załamana...dfgerg
Spóźniał sie komus tak okres? :(

Gość Załamana...dfgerg
Robiłam już 2... Jutro kolejny?

Gość Załamana...dfgerg
Wypowie sie jeszcze jakas kobieta?

Gość Titianna
Test raczej sie nie myli, prawdopodobnie opoznia Ci sie okres. Na przyszlosc nie rob takich pieszczot bez....., bo plemniki w malych ilosciach z ta "wilgocia ", moga tez poplynac. Poczekaj pare dni i powtoz test.

Gość Ja tylko pytam_____
Mi się spóźnia tydzień, testy też są mi wyszły negatywne. Ale ja chciałabym mieć dzidziusia...

Gość Maruda79
A ja bym chciała być w ciąży, a tu okresu brak i 2 testy (-). Ostatnia miesiączka była 24.12.2009 Help!!!

Gość aniuniabrrr
Proszę o pomoc w udzieleniu informacji!Problem polega na tym,że długo brałam tabletki antykoncepcyje odstawiłam je i od 6miesięcy nie biorę nic no i do tej pory miałam regularne miesiączki cykl był dosyć szybki bo co21 dni ale regularnie a teraz stało się inaczej bo mija 30 dzień a ja nie mam miesiączki.Czy to normalne że po takim czasie się rozlegulował?No i czy to nie za długo ?Bardzo proszę o napisanie mi czego kolwiek na ten temat no i z góry dziękuję:)

Gość Alexa...
Olej testy domowe bo to lipa. Bylam w ciazy na ktora tak czekalismy a testy nie wykazywaly pozytywnego wyniku, dopiero laboratoryjny test krwi. Jest dokladny w 100% juz tydzien po zaplodnieniu. Tak wiec polecam zrobic laboratoryjny test z krwi i nie baw sie w testy domowe.