Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

wstępuje do legi cudzoziemskiej

Polecane posty

znaczy co tam jest śmiertelność duża? na razie to taki plan sie rozeznaje w temacie

ale raczej walnięty kafeterianin ma małe szanse sie dostać? pisza ze mi zwrócą za podróż czyli darmowa wycieczka w razie co

czyli jak się dostane to nie mam po co wracać? stanę się automatycznie banitą?

Gość
nie jestem w temacie :classic_cool: ale dziewczyny też przyjmują ?

Gość Galahda
teraz legia nie jest tym czym była kiedyś i trudno się do niej dostać. Trzeba przejść serie sprawdzianów i fizycznych i z wiedzy i psychologicznych. W każdym razie trzeba coś sobą reprezentować żeby się tam dostać.

przerwa możemy jechać we 2, jak nas nie przyjma to najwyżej się przelecimy :classic_cool:

no te wymagania fizyczne takie wielkie nie są bez przesady do policji w polsce wieksze wymagania sa

CO NIE JEST WYMAGANE Doświadczenie wojskowe. Znajomość języka francuskiego. Wykształcenie (podstawowe wystarczy a nie jak innni podają, że zawodowe). Stan cywilny wolny CO JEST TOLEROWANE Karalność za drobne wykroczenia. Małe tatuaże. Każda przynależność religijna. CO NIE JEST TOLEROWANE Ekstremistyczne przekonania polityczne. Materialna motywacja do służby. Samookaleczenia ( blizny ) czy tatuaże (duże i widoczne) - poźniej tatuaże można sobie robić. Francuzi sa bardzo tolerancyjni :)

Gość
jakie "się"? :classic_cool: ja dotre piechotą :classic_cool: tylko musze odpowiednio wczesnie w stosunku do Ciebie wystartowac :classic_cool:

Gość
odpadam 😭 wyryłam sobie cyrklem : przerwa miedzy palcami na nodze 😭 ale moge Cie odprowadzic na lotnisko ? :classic_cool: