Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakreconaniewiem

dziwny problem.proszę doradzcie mi

Polecane posty

Gość zakreconaniewiem

czesc laski, doradzcie mi blagam bo zwariuje. jestem z chlopakiem.dodam ze to moj pierwszy chlopak,ale kiedy sie spotykamy nie czuję polotu, nie imponuje mi, my chyba nawet nie mamy wspolnych temtaów do rozmów mimo ze staram sie jak mogę,zeby rozmowe jakos rozkrecic.jemu zalezy tylko na pocałunkach i na przytulaniu,w zasadzie to tak moglby wygladac zwiazek dla niego. jesli odepchne go lekko,bo brakuje mi rozmowy,chce pogadac,to sie wkurza,twierdzi ze wcale nie tesknilam. a to nie prawda.rozstalismy sie jakis czas temu,strasznie to przezyłam,wydawalo mi sie ze stracdilam milosc swojego zycia,czulam pustkę w glebi, wiec ja juz naprawde nie wiem o co chodzi naprawdę. prosze doradzcie kafeterianki i kafeterianie takze przesyłam gorace buziaki w mrozny dzien :*

Gość zakreconaniewiem

Gość czujesz tak dlatego
że to twój pierwszy facet ale pomyśl że nie pasujecie do siebie skoro nie macie o czym rozmawiać po ile macie lat?

Gość to nie dziwny problem
tylko bardzo typowy. Poznasz jeszcze wielu mężczyzn, będziesz miec porównanie i na pewno zobaczysz, że są i tacy, z którymi masz o czym rozmawiać. Nic na siłę.

Gość zakreconaniewiem
nikt nie odpowie na mojego posta? :( oboje mamy po 12 lat i bardzo lubimy chuppa chups o smaku coli, ale on chce sie ciagle całować :O

Gość zakreconaniewiem
to u gory podszyw niestety ja mam 20 lat on 19. jestesmy "ze soba" jesli tak mozna to nazwac od trzech lat :( |To jest moj pierwszy chlopak.

Gość zakreconaniewiem
:(

Gość iohoiikjbkjvjjjblb
ale glupi temat

Gość zakreconaniewiem
jutro sie z nim spotkam.zdecydowalam ze rozstanie jest nieuniknione

Gość malawrednami
/

jezeli juz teraz starasz sie jak mozesz, zeby rozkrecac rozmowy miedzy Wami, to co bedzie za 5, 10 lat? sorry, ale tez zwiazek juz teraz jest pomylka, bo z partnerem tematy do rozmowy powinny same sie tworzyc. i gdybym spedzala cale godziny z chlopakiem tylko i wylacznie na calowaniu, to bym umarla z nudow.

ludzie macie niespełna 20 lat i takie decyzje?? a moze ty zacznij cos robic, ten proces moze trwac latami ale sie opłaci, jak rzezbiarz mozesz z kawałka drewna uczynic cos wartosciowego i pieknego, tyle ze to wymaga troche wysiłku i jeszcze wiecej poznania natury ludzkiej, ale wy młode i niedoswiadczone chcecie miec wszytko od razu

Gość zakreconaniewiem
ale ile mozna:/ ja tez szukam wiezi intelektualnej u niego:/ nie dostaje nic w zamian

Gość malawrednami
ja bym zrobila tak-skoro nie mozesz sie z nim rozstac,bo bedziesz czula sie samotna,to pobadz sobie z nim,jak znajdziesz lepszego to tego zostaw :) egoistyczne,ale dla Ciebie najlepsze rozwiazanie