Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keram 1980

Jak znalezc przyzwoity pokoj za 90 funtow w Londynie

Polecane posty

Gość keram 1980

w 2 lub 3 strefie jut trace nadzieje

Gość ohne ditch
a gdzie szukasz? 2 i 3 strefa to pojecie bardzo rozlegle..inne ceny beda w 3 strefie na zachodzie inne w 3 strefie na poludniu...a ten pokoj to ma byc jedynka czy dwojka? bo jak jedynka to dziwie sie ze nie mozesz nic znalezc bo za taka cene spokojnie sie cos wynajmie, popatrz w lokalnych gazetach, w gazecie loot, gumtree....na polksihc stronach odradzam bo rodacy to lubia sobie ceny z kosmosu narzucic za warunki z barakow!

Gość keram 1980
Dzisiaj stracilem znaczna czesc dnia na poszukiwanie pokoju. Dlatego jestem sflustrowany. Glownie kozystam z ogloszen umieszczanych na szybach sklepowych lub z gumtree. Sukam czegos w pn lub zach londynie. Najlepiej w ladnej dzielnicy. Gdzie jest malo czarnych np. Hendon lub Stoke Newington. Teraz place 100 i szkodami tej kasy. Wiem ze moge zcos znalezc za 80 lub 90 funtow. Ale nie mam zbyt wiele wolnego czasu.

Gość keram 1980
szukam jedynki

Czesc! Ja mieszkam bardzo bliziutko Hendon, wiec jesli chcesz moge cos pomoc. Tutaj na sklepowych szybach jest bardzo duzo ogloszen, wiec na pewno bys cos znalazl dla siebie. A Hendon polecam, bo jest bardzo spokojna dzielnica, wszedzie blisko i prawie wszystko tu jest. No i jest to strefa trzecia jeszcze.

Gość food order
buhahaha stoke newington uwazasz za fajana dzielnice?? i malo czarnych???? to zes sie z choinki urwal...hendon to tez nie zadne cudo...fulham, battersea, clapham to sa fajne dzielnice, a ja nie wiem co sie wszyscy na tych czarnych uparli...ja mieszkalam kiedys na peckham gdzie jest kompletnei czarno i wcale nie bylo ani strasznie ani brzydko..piekny park, duzo sklepow, tanie kino...jakos nie slychac tak zeby czarni atakowali polakow...jak juz to raczej polaczki sami siebie atakuja,

Gość keram 1980
a jaie sa ceny na fulham i battersea - to prawie centrum, a stoke jest ok, tylko nie ma blisko stacji metra, ale to tez prawie centrum na hendon tez mieszkalem bylo ok, i szukalem ostatnio - nieaktualne wiekszosc ogloszen

Autor pytal o okolice polnocnego i wschodniego Londynu. Fulham, Battersea, Clapham to juz poludnie. Mnie tam sie nie podoba.

Gość supperbreakfast
chyba raczej w polnocnym i zachodnim mayorze....a fulham to nic innego jak zachod....a czemu tam Ci sie ni podoba? super dzielnice, sama mieszkam na Clapham, duzo pubow, barow, sklepiki fajne, dobre polaczenie, w parku czesto sa jakies koncerty, fulham tez dobra dzielnica, i bliziutko centrum, no ale jesli autor szuka gdzie idziej....ja nigdy nie mieszkalam na stoke lub hendon, ale raz dowiedzilam tam znajoma na hendon i nic specjalnego..brudo bardzo i czarnych sporo i turasow

Mnie tez sie nie podoba Hendon i West Hendon, tam jest niezbyt ciekawie, ale Central jest bardzo w porzadku. Clapham mi sie nie podoba, bo daleko jest na poludniu. Fulham tez, bo raczej poludniowy-wschod. A Battersea nie lubie, bo nie ma stacji metra tylko kolejowa i nie jest tam ciekawie. Polecam Hampstead lub Highgate.

Przepraszam, pomylilam sie znowu. Chodzilo mi wlasnie o poludniowy zachod jesli mowa o Fulham. Co ja mam z tym wschodem... :o

Gość obudz sie kobieto bo bredzisz

Jesli ten ostatni post byl do mnie, to wiesz co? Ja wole sie wcale nie budzic i bredzic niz obudzic sie i zyc wsrod takich ludzi jak Ty. 🖐️ :)

keram zobacz do polskich gazet jest mnostwo ogloszen,powinienes cos znalesc. albo przejedzi sie do dzielnicy gdzie chcial bys mieszkac i zobacz po lokalnych sklepikach bo ludzie tak tez daja ogloszenia.powodzenia.:)

Gość keram 1980
Tym ogloszeniom w polskich gazetach nie wierze. A z informaji na szybach sklepowych korzystam.

jaka roznica czy w gazecie czy na sklepie tu i tu moze byc walek;) w gazecie naepwno masz wiekszy wybor. znam wielu ludzi ktorzy wlasnie tak znalesli mieszkanie osobisice znalalam mojej prz\yjaciolce wiec niec nie jest tak zle jak myslisz;)

Gość daj spokoj z polska gazeta
nie mieszkaj z polakami.....

Gość Kieliszeczek Amaretto
ma racje kolezanka wyzej. Nie mieszkaj z Polakami. To co sie dzieje na tym forum daje najlepszy przyklad tego jacy sa Polacy za granica. Szczegolnie Polki.

Gość no przepraszam
ja tam jestem mila ale pokoju wolnego nie mam :(

Gość llpp
Zgadzam sie z kieliszeczkiem Amaretto, trafisz na taka Katarzynke, ktora grajac na twoich uczuciach bedzie skomplala o kase. Lepiej mieszkac z obcokrajowcami.

Gość daj spokoj z polska gazeta
a szukales w loot?

Gość a co to mialo znaczyc
14:27 [zgłoś do usunięcia] Mayor of London Jesli ten ostatni post byl do mnie, to wiesz co? Ja wole sie wcale nie budzic i bredzic niz obudzic sie i zyc wsrod takich ludzi jak Ty. czyli jakich?

Gość czyli takich
ktorzy nie posiadaja keyboard z polskimi znakami.

jest tez taka zstronka spareroom.co.uk tam polakow raczej nie ma:)

Gość dgfvdegedr

Gość kiki london

Gość kiki london
nie mieszkaj z Polakami, beda Cie traktowac jak INTRUZA i ssac od Ciebie kase nigdy wiecej z chamota...beneficiarzami

Gość kiki london
niestety trzba szukac cierpliwie....znajomi, gumtree...to moja metoda...radze wszystko sprawdzac i o wszystko pytac podczas ogladania mieszkania...WSZYSTKO....ja na pewno bede za lozko nastepnym razem zagladac w poszukiwaniu grzyba

Gość Mayor nie z e s r a j sie