Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarrraaaaaa221

BOGATE DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość Sarrraaaaaa221

Tak się zastanawiam, czy faceci zwracają dużą uwagę na dziewczyny od których widać 'kasę', (nosza drogie buty, torebki, ładna bizuteria, ) ?? Czy takie dziewczyny podbaja sie im, czy raczej boją??

Gość przeciętny facet nie
odróżni kiecki za 5 zł od tej za 5000 :p

Gość bogate czesto latają
w podartych dzinsach i Tshircie

Gość heheheheh dobrze widzą
które ile maja kasy, nawet sobie nie zdajecie sprawy, faceci tylko wyglądaja na takich nie obeznanych...trzymaja sie od takich z daleka, bo zazwyczaj to puste zarozumiałe panny...(chodzi mi o te obnoszace sie ze swoim stanem majatkowym)

Gość wielobójca Łukasz
Stać je na lepsze ciuchy, ale faceta głównie interesuje uroda, kaszalot dobrze ubrany to kaszalot :)

Gość Extensa
Oj orientuja się, niby nie interesuje ich to ale coś wiedzą...moi znajomi wahają sie w wieku 24-27 lat i w tym przedziale już widzą takie rzeczy jak torebka Vittona czy Chanel, zwracają uwagę na buty ( mój facet bardzo zwraca na to uwagę czy są czyste, bo jak nie to biada ;p). Z tego co zauważyłam to u mnie panowie lukają na...zegarek, portfel, torebke i buty....ma znaczenie też dla nich zadbana dłoń- nienaganny manicure, ale tylko na naturalnym paznokciu.

Gość Mrs1234566
Jezdze dobrym autem, mam duzy dom, z pieniedzmi sie nie musze liczyc. Mam wrazenie , ze nie sa soba, sa skrepowani, nie maja wlasnego zdania. Porozumiewac sie moge z rownymi sobie.

Gość Extensa
a właśnie i faktem jest już oczywistym że panowie to patrzą na urode...i to jest najważniejsze ;) Mam znajomą, fankę burberry, vittona...no dziewczyny patrzą zawsze na nia zazdrosnym okiem a faceci..no cóż nie specjalnie bo nie grzeszy uroda po prostu...choć zagdbana jest max max.

Gość chyba mówicie o nowobogackich

Gość wielobójca Łukasz
Cóż nie mówili by o spadkobiercach fortuny bo Ci się nie afiszują ! A nowobogaccy tak.

Gość Sarrraaaaaa221
dokładnie :P

Gość wielobójca Łukasz
fortunę trudno ukryć, ale czasem daje się we znaki (proszę usunąć spacje) http://www.tvn24.pl/12691,1640848,0,1,milioner-analfabeta-znaleziony-martwy-w-ogrodzie,wiadomosc.html

Gość ona237723
bogaty nie pokazuje ze bogaty bo boi sie ze go okradną.. chodzi w dziurach..i ubrany jak łachmyta.. ale auta ma dobre..ma firmy itp.. mialam taka ciotke..i nie lubilam jej..ona myslala tylko o kasie..

Gość Polska metalnosc to
zastaw sie , a postaw sie.

Gość klopp
Mam znajomą, fankę burberry, vittona...no dziewczyny patrzą zawsze na nia zazdrosnym okiem a faceci..no cóż nie specjalnie bo nie grzeszy uroda po prostu...choć zagdbana jest max max. Dla facetow liczy sie glownie uroda i maja gdzies, czy torebka partnerki kosztowala 200zl czy 1200zl, chyba ze mowimy o snobach, dla ktorych odpowiednia metka jest wyznacznikiem wartosci czlowieka. Wiekszosc facetow wybierze slicznitke ubrana w H&M niz elegantke o brzydkiej twarzy.

Gość Nalezalo poczytac co tu
kobiety pisaly, na temat : ile ma zarabiac facet. A wiec Ci ladni i biedni mieli male szanse. Napewno sa wyjatki, ale chyba zadko, albo tylko w gadce.

Gość wielobójca Łukasz
A ile ma zarabiać facet bo dla mnie 3000zł netto to już rozsądne zarobki.

Gość One podawaly od 5000
Straciles,ten temat byl dobry. Prymitywne texty, ale wymagania. A wiec kopciuszki kosztuja !

Gość monicaaaaS
prawda jest taka, że kasa robi swoje, i wiekszość dziewcyn posiadających "trochę" pieniedzy jest ładnych i zadbanych, bo jednak nie tyle trzeba sie urodzic boginią jak umieć dobrze zrobić, a ładny ubiór, dobre kosmetyki i perfumy robią swoję i faceci polecą na taką laskę...wiadomo, że można też się ubrać za małą kase, jednak osoby bogatsze są napewno b . zadbane od tych biednych :p ( i nawet nie chodzi mi tu o umiejetnosci w doboru stroju, bo jednak bogaci przebywaja z bogatymi i samo środowisko składnia ich do tego by byc ciągle odstrzelonym ) I nie mówcie mi, że pisze bzdury, bo jednak na częste odwiedziny kosmetyczki, fryzjerów, ubrania i kosmetyki rtrzeba mieć jednak trochę kasy. Wiadomo, że zdarzają się wyjątki ;) Jednak pieniądze robią swoje i zdania nie zmienię.

Gość monicaaaaS
co do zarobków faceta to zależy jakie kto ma wymagania... nie wyobrażam sobie np. że ja zarabiam 10 na ręke a on 3 ;p no i w tym rzecz, biedny koleś nie będzie kręcić z bogata laską, z czystego rozsądku....są bardziej wymagające, no i prezentu też taniego nie wypada kupić.

Gość Dokladnie tak jest
A kazdy kij ma dwa konce. Sa takie co marza, zeby isc piechota do sklepu, zrobic zakupy i poprostu ugotowac obiad. Smieszne.

Gość wielobójca Łukasz
fryzjer raz w miesiącu to nie jest kosmiczny wydatek (pomijam baleyge czy inne pierdoły) :). Znam kobiety które mało zarabiają a wyglądają i odwrotnie, bo gustu i smaku się nie kupi :)

Gość Sa gusta i gusciki
zalezy w jakiej kategorii.

Gość jezeli jest ladna to facetom
podobaja sie takie laski, lecz na pewno boja, jezeli ich status majatkowy jest wyzszy ;)