Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Blondynki farbowane i rozjasniane jaki szampon i odzywka?

Polecane posty

Gość cati82

Pytanie kieruje do blondynek po rozjasnianiu lub farbowaniu, bo jak wiadomo mamy wlosy zniszczone i suche.. Jakie szampony polecacie i odzywke zeby byly miekkie i zdrowe?

Gość haneczkaaa098
ja raz w tygodniu wylewałam sobie olej słonecznikowy i masowałam 10 minut. ale nawilża niesamowicie!!

Gość Titianea
Na zniszczone wlosy wiele nie pomoze, najczesciej jest tak ze sie lamia i krusza. Szampony sa do rozjasnionych wlosow, ale cudow nie robia. Odzywki, to samo. Moze zoltko z oliwa z oliwek, no i sa balsamy na koncowki. Ale tak naprawde spalonego cienkiego wlosa nie uratuje nic.

Gość polecam.........
spermę waszych facetów.

Jakby na zniszczone włosy nic nie pomagało to po cholere by były wszystkie maski, maseczki, odżywki itd, itp.?? Śmieszne ;] POLECAM KOSMETYKI MATRIX SĄ NAPRAWDE ŚWIETNE. P.S. ZNISZCZONE WŁOSY SA SIE ODBUDOWAĆ, WIEM SAMA PO SOBIE. PÓŁTORA ROKU JE PROSTOWAŁAM CODZIENNIE I MYŁAM TEŻ CODZIENNIE, OPRÓCZ TEGO BALEJAŻ ROZJAŚNIACZEM OD 2 LAT, TERAZ TYLKO ROBIĘ ODROSTY, UŻYWAM RÓŻNYCH ODŻYWEK. OCZYWIŚCIE ODSTAWIŁAM PROSTOWNICE, OD JAKIŚ 2 MIESIĘCY NIE PROSTUJE WŁOSÓW, JEDYNIE SAMĄ GRZYWKĘ I NIE JEST TAK ŹLE ;)