Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polqa

Nie przypuszczałam, że to tak zaboli...

Polecane posty

Gość Polqa

Chodzę juz z pewnym chłopakiem pare miesięcy, Kocham go, jest bardzo czuły, doskonale mnie rozumie, czuję sie przy nim bezpiecznie, tak holernie jestem szczesliwa...w ostatnim czasie wszysko miedzy nami zaczelo sie dynamicznie rozwijac, doszlo by do bardzo intymnej sytuacji, jednak cos we mnie zahamowalo i musialam sie go zapytac czy juz kiedys z jakas dziewczyna spal, bo dla mnie byl by to pierwszy raz...cały ten czas, az do dzisiejszego dnia ta mysl byla dla mnie zupełnie normalna, lecz gdy usłyszałam - "tak"...cos mnie w środku tak strasznie zabolało ... wiem, że dla niektórych by to nic nie znaczyło, że ich obecny partner ma to za soba, ale nie wiedziałam, że az tak bardzo mnie to ruszy...Boję się, że sie teraz bardzo zmieni moje nastawienie do niego, mimo tego, ze powiedzial mi, ze holernie tego zaluje....

Gość pani ogrowa
Polqa, rozumiem Cię, bo ja z moim eksem miałam podobnie. Ale jesli go kochasz, to przecież wymażesz przeszłość. On teraz juz nie spi z tamtą. Jest Twój :)

Gość o qrwa mac...
a co cie to obchodzi czy robil to przed toba z kims czy nie????? Ja pierdole, nie byl z toba wiec mial prawo bzykac sie i z 20 panienkami a to bie chooj do tego.

Gość BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA
dziewic tak maja, niedowartosciowane istoty.

Gość pani ogrowa
Ludzie, nie śmiejcie się. Ja ją rozumiem, bo tak to jest, że gdy dla nas ktoś ejst peirwszym chcemy żebysmy i my były pierwsze. JEdnka Polqo, jesli to nie ejst jakiś bzykacz a był wczesniej w związku no i kochał tamtą to powinnaś zrozumieć

Gość Ja345-90
Chłopak który wcześniej spal z inną jest jak używany materiał. Nie jest przyjemnie nośić bluzkę z odzieży używanej bo wie się że ktoś wcześniej miał już ją na sobie tak samo jak nie jest przyjemnie spać z chłopakiem który wcześniej był w łóżku z inną. Jednak wiem ze nie do wszystkich dziewczyn się to odnosi bo niektóre to lubią doświadczonych facetów bo tacy lepiej potrafią zaspokoić ich potrzeby ale ja zdecydowanie należę do tej pierwszej grupy.

Gość pani ogrowa
ale czy to oznacza, ze ona ma go zostawić, człowieka którego kocha, który ją kocha? Ma go zostawic dlatego ze kiedys poszedl do lozka ze swoja ówczesną dziewczyną? przeciez nie cofnie czasu

Gość Ja345-90
Jeśli wszystko inne jej w nim odpowiada to sądzę że nie powinna go zostawiać ale fakt, ze on był kiedyś z inną nie będzie dla niej przyjemny;no, może się też z tym pogodzić poźniej.

Gość pani ogrowa
wiem, rozumiem, miałam podobnie...

Gość Polqa
Juz nie wiem co mam robić...mam taki mętlik w głowie...gdybym wczesniej o to go zapytala, zanim sie z nim tak zżyłam...ale wtedy trudno mi go było pytać o jego osobiste sprawy...a teraz tak to boli gdy wszystko bylo takie idealne ...

Gość Titianna
Dziecinada, ciesz sie ze jest z Toba szczery, i zeby cie nie zdradzal. Ty chyba zwariowalas, a czy on wtedy wiedzial ze cie pozna i ma czekac! To jakies dziwne zakompleksienie zacofanej cioty. Nawet P. Bog pozwala zawracac!

Gość pani ogrowa
Polqa, ale przecież jak szedł z tamtą do łóżka, to nie był z Tobą, nie wiedział, że Cię spotka... Zrozum go:) wrzuć to w niepamięć, nie myśl o tym, bo tylko kłónie będa się wytwarzać;/

Gość łatwych lasek tu nie brakuje
te zużyte , które na każdej dyskotece mógł miec każdy ( ale nie każdy chciał) - ci powiedzą żeś głupia! Jednak wiedz że to normalne że tak sie czujesz - bo sex to dla ciebie nie żucie gumy - którą sie potem wypluwa - (jak te forumowiczki)

ale z czasem Ci to minie. Jeśli on jest Ciebie wart, jeśli dla niego nie jesteś tylko przygodą, jeśli udowodni Ci że wiele dla niego znaczysz - możesz być z nim megaszczęśliwa

Gość Polqa
Ja wiem, ja doskonale to rozumiem, nie mogę mieć do niego pretensji, że wtedy to zrobił, bo mnie nie znał jeszcze, ale nie wiem czy dam rade wrocic do tego sprzed tej sytuacji tak bez problemu...

Gość Doswiadczona123
Polqa , powiedz mu ze to Cie zawiodlo i boli, nie rob z tego awantury strasznej, bo w przyszlosci bedzie Cie oklamywal dla swietego spokoju.

Masz prawo czuć się " łyso"( ja też tak miałam). Powiedz mu to, szczerze porozmawiacie - jesli on jest Ciebie wart - doceni to co czujesz, jak jest palantem - sama się przekonasz. Możesz z nim być bardzo szczęśliwa, ale to normalne że się czuje w takim przypadku niemoc, zazdrość , złość, zawód, gorycz......Ty chcesz mu oddać siebie w 100%, on już to przerabiał. To boli. Ale wszystko zależy od sytuacji

Gość Polqa
Nie zrobiłam mu awantury tylko powiedziałam, ze mnie to strasznie zabolalo i nie wiem jak to teraz bedzie, bo to jest silniejsze ode mnie...

dowiedz sie z kim t orobił. Jeśli z przygodną panienką - raczej sie nie zmieni. Jeśli jednak był o to coś poważnego- nie traktuje sexu plucia - musi byc coś więcej - to raczej jest ok

Gość Polqa
niestey - robil to z panienką z agencji...........................:-(((((((((((((

Gość Doswiadczona123
Jakie latwe laski, to jest zycie. Proponuje" latwych lasek" przejsc na Koran, a potem ten jedyny ma ja kopnac w dupe i niech idzie do klasztoru.

Gość Polqa
No wlasnie, ten pierwszy raz jest taki wazny i jak sobie pomysle, ze on przezywal to z inna to ... boli jak holera

Gość pani ogrowa
a pytałaś dlaczego to zrobił z laską z agencji? I czy to było jednorazowe czy kilka razy?

Gość Miccok
Następna Holerna panienka.

możecie nie wierzyć , byłam dziewicą dla mojego faceta - on mial to za sobą. jesteśmy 5 lat po ślubie i świata poza sobą nie widzimy. ps. mój mąż do agencji nie chadzał ani wcześniej ani potem, ale miał 2 związki przede mną - o które dalej jestem czasami zazdrosna. to jest silniejsze ode mnie , to boli że np. one miały mega biusty - a ja mały......czasem myśle jak on to robił wtedy... z nimi.......ale wiem ze to bez sensu, on mnie wtedy nawet nie znal. Udowodnil wiele razy ile dla niego znaczę i jest między nami I MIŁOŚC I SEX - NIE TYLKO SEX

Gość Doswiadczona123
Do klasztoru dla zuzytych. To normalne ze mlody chlopak jest ciekawy. Najczesciej ten co mial jedna przez cale zycie, to potem chce sie z inna sprawdzic i to tak silne ze robia glupstwa. A ci po przezyciach z latwymi laskami, szanuja swoja kobiete, wiedza co maja i nic dla nich nie jest dziwne- to od psychologa naukowo stwierdzone!

Gość Polqa
NIE PYTAŁAM, ale widocznie to wina rodziców. Jego mama miała 4 mężów, a tata 3 żony, może takie mial wzorce.

Gość Miccok
Doswiadczona123--> znasz życie, masz rację.

Gość Doswiadczona123
ja miałam odwrotnie. To on był prawiczką a ja rozbuhana byłąm . Jak sy=uczka wiecznie miałam cieczke. Efekt? Jestem sama!!!!!!!!!!!!!!, ale rżnę kogo chce

Gość Doswiadczona123
My kobiety tez mamy potrzeby. Pamiętaj o tym kochana. Ja jemu czasem nie stanie - tez nie zwlekaj, okazji jest wiele - zwłaszcza przy drodze