Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesiezecossiespieprzy

dziewczyna fotografa

Polecane posty

musze napisac, bo az mną trzęsie. mój facet jest fotografem. robi zdjęcia nagich pięknych dziewczyn do kalendarzy i katalogi bielizny. wyjezdza z modelkami do palacow, zagranice... wczesniej mi to nie przeszkadzalo (jestesmy ze soba ok 2 lat), odzielalam jego prace od naszego zycia prywatnego. i nie wiem czemu, nagle cos we mnie pękło.jak słyszę o nowych zleceniach, mam szklanki w oczach, drżą mi ręce, paraliżuje mnie strach, że one takie doskonałe, a w domu tylko ja... nie robię mu scen, nie zabraniam. to jego pasja. ale jest mi coraz trudniej. co począć? :( panowie... czy w takiej scenerii bylibyście wierni swojej partnerce? :(

Gość rzuć to ścierwo
normalny facet jest biznesmenem, informatykiem albo murarzem a nie pstryka zdjęcia gołym dupom sam sobie tak świat zorganizował więc widac to go kręci, spuść go w kiblu

no wlasnie... :P

Gość czerstwy Czesiu
jaki normalny facet nie podupczylby ladnej laski ktora sama sie przed nim rozbiera?????:D

Gość ladymarmelade
Żal czytać te odpowiedzi :D Jeśli jest profesjonalistą, to nie patrzy na modelkę jak na materiał na dziewczynę do łóżka :)