Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafal_2121

Jednak duzo szmat na tym swiecie

Polecane posty

Gość Rafal_2121

Bzyknalem laske takiego znajmoego,nie jest to jakis tam bliski kumpel,ale znajomy.On wyjechal na tydzien,byla impreza wpadla jego laska,bylem i ja.Juz kiedys z nia gadalem,i kolesie jej chlopaka mowili,zebym ja zostawil,bo widac,ze na mnie leci.Troche wipilem ona tez i to Moniczka do mnie wyszla z inicjatywa,zagdaywala,dotykala itd.Chciala sie przejsc to wyszlismy na spacer,powiedzialem ze mam wolna chate,a ona bez zastanowienia powiedziala "to chodz pokazesz mi swoj dom" no i co sie pozneij stalo mozna sie domyslac.Oj niestety,ale w tych czasach o wiernosc trudno i dodam,ze pozwolila mi sie spuscic w usta :D

Gość k.kobieta
przykre.. no ale tak to juz jest. Ani kobieta ani facet nie sa wierni, wszystko zalezy od losu na jakiego czlowieka w zyciu trafimy.

Gość Rafal_2121
Nie jestem kurwiarzem.Poprostu jestem mlody,mam swoje potrzeby,jezeli mi sie taka ladna dziewczyna sama sadzi,to nie bede jej wyganial z lozka.Nie mam wyrzutow sumienia,bo jak nie ja to byl by inny.

tak samo jak facetów, ktorzy sie puszczają. Też jesteś bez skrupułów, skoro pzrespałes sie z nią, i na dodatek teraz na forum chwalisz sie, ze spuściłes jej siew usta. Nie jestes lepszy

I teraz próbujesz wyczyscic sumienie, a ona też ma swoje potrzeby :P poza tym to TY przyszedłes sie tu chwalić :D :D :D nie ona :P

Gość Rafal_2121
ja tego nie powiedzialem,ze facet moze sie kurwic.Ja jestem wolny,nie mam laski.Gdybym mial dziewczyne to bym jej nie byzkal.

Gość Oj rafik
bzykal bys bo jak by ci sie pchala to bys nie odpuscil:D

Gość Rafal_2121
Dziewczyny mojego dobrego kolesia,bym nie ruszyl.To jest taki kolega typu czesc-czesc i nic wiecej.Znam go jeszcze tam kiedsy,ze szkoly i sie z nim nie zadaje ani nic.

Gość bleblebleblebleblebleblexxxx
Ona nie jest kurwą. Po prostu jest młoda, ma swoje potrzeby, jeżeli jej się taki chłopak sam sadzi, to nie będzie go wyganiała z łóżka. Nie powinna mieć wyrzutów sumienia, bo jak nie ona, to była by inna.

Gość musimy byc wyrozumiali
dzieci maja ferie

Gość Oj rafik
Fajnie podchodzisz do sprawy ...moze kiedys twoja laske obruci taki tylko kolega na czesc:D

Gość Rafal_2121
No ja niestety nie mam ferii,a chcial bym.Mam 21 lat.

jak to się nazywa? podwójna moralność , czy coś w tym stylu ? :P

Gość melisssaaaaaaa
Ona tez jest młoda i ma swoje potrzeby wiec jej nie wyzywaj ! Oboje jestescie siebie warci. :D

no ale to co piszesz swiadczy ,że zatrzymałeś się na poziomie nastolatka

Skoro dziewczyna nie bliskiego kolegi, to w czym problem? Miała na Ciebie ochotę, skokietowała i tyle. Co przeżyła, to jej, a na temat sumienia i wyrzutów, to powinien się już martwić ten jej koleś, a Ty mógłbyś te swoje inteligentne komentarze na tema suk i ku*** zostawić dla siebie, a nie wywlekać na forum, no chyba, że chciałeś się dowartościować...

Gość Rafal_2121
Powiem tak byl bym tyle samo wart co ona,jezli byl bym w zwiazku.Dziekuje dobranoc

Gość melisssaaaaaaa
Dzieciak z ciebie :O

foch :) co za koleś prymitywny, zero klasy

Gość Rafal_2121
Nie foch tylko poprostu przedstawilem moje stanowisko w tej sprawie.Jezeli ktos uwaza inaczej to ok,kazdy ma prawo do swojego zdania i swoich przemyslen.

Gość oj Rafik
Dziecko drogie ...nie ma sie czym chwalic nie potrafisz powstrzymac pociagu fizycznego:D:D:D

Gość jak się jej facet dowie
to Rafal_2121 masz przyjebane kumpel ci maskę wyklepie a wiedz że się dowie bo takie rzeczy po jakimś czasie się wydają

niektórzy usprawiedliwiają się że w usta i w tyłek to nie zdrada albo że powyżej 100km się już nie liczy a dla mnie jak flirtuje z innym kolesiem to już zdrada

Gość bogola
Wiecie co mowia o mezczyznach takich jak on ze maja klucz co otwiera wszystkie zamki hmm ..... czyli super.Ale o takich kobietach jak ona ze ma zamek ktory otwiera kazdy klucz hmmm...... takie nasze spoleczenstwo