Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafal_2121

Jednak duzo szmat na tym swiecie

Polecane posty

Gość Rafal_2121
No,jezeli chodzi o tego kolesia to zupelnie sie jego nie obawiam.Za cienki w uszach chlopak jest.

Gość oj Rafik
za cienki piszesz:D wyklepie ci maske jak nic:D

Gość Rafal_2121
heheh nie chce tu wychodzic na kozaka czy cos,ale po pierwsze nie da rady,a po drugie nawet z partyzanta czy cos,to on bedzie wiedzial,ze juz nie ma co z domu wychodzic :D

mówią też żę facet który ma dużo dziewczyn to kobieciarz a dziewczyna co ma dużo facetów to szmata

Gość Rafal_2121
Gdy Mokotowskie trotuary pokryje śnieg ubieram strój inseminatora, chwytam sanki które wujek Leon wykonał dla mnie z okazji pierwszego obciągu jaki dynamicznie mu wykonałem pod stołem w czasie imienin babci Zofii- i spacerując z nimi przeprowadzam sonde z napotkanymi przechodniami o moich szansach w występie na igrzyskach w charakterze p[płonącego znicza

Gość life is life
Autorze czego sie spodziewałeś, pisząc na foum pełnym albo przewrażliwionch, zahukanych dziewczyn, albo właśnie cichodajek, szukających usprawiedliwienia dla swego puszczalstwa? Ja Cie nie potepiam, rozumiem Twoje racje, ale fakt, cos niestosownego jest w tym, co piszesz, potepiasz laske, która sie przespala z TOBA. Z Toba, a nie z jakims kolege kolegi...